Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
minulý rok jsem koupil osvětlení domu na vánoce.
Zboží bylo v akci a 50 metrů stálo cca 600.
Je na tomto rětězu 500 diod ale po minulém roce jsem v klidu sklidil a při věšení tento rok vše svítilo jak má, ale již 2 den mi přestává svítit část řetězu- na 1 místě vždy cca 8 diod. když jsem jednu špatnou odstanil a vše propojil zpět aby to svítilo tak dnes praskla nejspíše 2.
Už nevím co s tím budu asi tento rok více na žebříku než si užívat osvětlení...
Je to zboží urřené jak do interieru tak do exterieru, nemáte nějaký jednoduchý ale účinný recept aby se to neopakovalo?
Nejhorší je, že diody se nedají vyměnit vše je to rádoby zalité v plastu, ale voda tam nejšpíše protekla...
Což to naaranžovat tak nějak, aby nebyly tak viditelné, ty co nesvítí a nebyla tam černá mezera, nějakou smyčkou?
Já se celý rok těším na to, až si rozsvítím dům. Co má někdo za kýč, to je pro druhého kouzlo vánoc.
Svíčky nepálit, nechceme vyhořet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.