Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit mikrovlnnou troubu

Od: honza90 odpovědí: 5 změna:

Zdravim chtěl bych koupit mikrovlnnou troubu a potřeboval bych poradit od někoho kdo se v tom aspon trošku vyzná jakou značku nebo kterou konkrétně troubu vybrat. Do 2500kč a je jedno jestli s grillem nebo bez.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Od kdy je jedno jestli s grilem nebo bez? To nikdy do trouby nestrčíš mraženou picu, (nebo kuře ) takže je ti fuk jestli je po vytažení vařená nebo pečená? Naopak musíš za svoje peníze hledat co nejvíc funkcí. Dneska už můžes i na Low Endu dostat gril a horký vzduch. Změř si největší skleněný kastrol od Simaxu a zjistíš že se ti ve dvacetilitrové troubě neotočí. Takže gril, horký vzduch a objem 26 a víc.
doplněno 06.12.17 20:47: Koupit mikrovlnku s grilem nebo bez, je rozdíl v řádu stokoruny. Proč vyndávat jídlo z jedné a rozehřívat další troubu, když se to může udělat všechno v jednom zařízení.
Záleží, jak ji bude používat. Drtivá většina lidí používá fofrtroubu pouze na ohřev jídla. A pokud má klasickou troubu, proč ji mít s grilem, když ho má v troubě.
Já mám dobrou klasickou troubu a mikrovlnu jen na ohřev.
Ale jako se vším, záleží na vkusu každého soudruha.

hodnocení

0x

Ono je to úplně jedno, zejména v této cenové kategorii, protože magnetrony, které jsou zdrojem MW a tudíž jádrem celé trouby vyrábí 2 fabriky na světě. No a ty plechy okolo zase tak zásadní vliv nemají. Takže můžet volit třeba podle vzhledu...

hodnocení

0x
Já si hlídám, aby měla klasickou otočnou minutku a ideálně s roztaženým počátkem stupnice. Měli jsme i digitální a bylo to otravné, po zapnutí do sítě blikaly nenastavené hodiny, nastavování podle hmotnosti a druhu masa bylo zdlouhavé a k ničemu. Ideální je podle mě jednoduchá trouba jen s knoflíkem časovače a knoflíkem výkonu. Otočím a ohřívám, cinkne, hotovo. Máme základní Moulinex s grilem a spokojenost.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, já osobně bych vybírala mikrovlnku bez digitálního ovládání. Nesnáším totiž, aby mi v kuchyni cokoliv svítilo kromě světel. Nepotřebuji mít ani speciální funkce - gril apod. Stačí mi ohřev, rozmrazování. No a toto umí všechny trouby s mikrovlnami, takže je pak fakt jedno, pro jakou značku se rozhodnete. Mrkněte na Heuréku na recenze lidí a uvidíte, na co nadávají a na co ne. Já mám, tuším, značku Samsung s manuálním ovládáním. A dobré, ohřívá i rozmrazuje. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]