Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvoz starého spotřebiče

Od: alabastr* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

přestala mi fungovat stará sušička Miele, dle servisu by byla oprava velmi drahá či nemožná a nevyplatí se(souhlasím).Je nějáká možnost jak nechat sušičku(či takový spotřebič obecně) odvézt, nejlépe zdamra nebo ne moc draze?

Např. Rema systém nabízí svoz spotřebičů, ale umí jen balíky do 20kg, nebo velké balíky 20-50kg nebo samostatné spotřebiče nad 150kg, sušička se do žádné kategorie nevejde, na balík je moc velká, samostatně nesplňuje hmotnost 150kg. Na email mi odpověděli že se mám domluvit se sousedy aby toho bylo celkem přes těch 150kg,ale to u mě není řešení. Nemáte někdo tip?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jestli máte v úmyslu kupovat novou sušičku a necháte si jí prodejcem dovést, tak většina prodejců nabízí i odvoz starého spotřebiče zdarma.

hodnocení

2x
Za nabídku na bazoši za odvoz nic nedáte. Někdo z ní může něco potřebovat, nebo si ji dokáže levně opravit sám.
doplněno 05.12.17 11:37: Sám jsem na tom tak, že násilím udržuji při životě sušičku, protože nám vyhovuje odvětrávací a ty už se nevyrábí. Takže až nepůjde opravit (třeba se prodře buben) budu možná shánět starou, klidně i k opravě.

iz*
hodnocení

1x

Už jsem dlouho nic odvézt nepotřebovala, ale pokud jsem potřebovala, odvezl starý spotřebič ten, kdo mi přivezl nový (a nemuselo jít o stejný typ spotřebiče → nechala jsem si přivézt pračku a nechala odvézt starou chladničku).

alabastr*
hodnocení

Právě že se novou kupovat nechystám, jinak by to bylo jednoduché a nechal bych ji odvézt při dodání nové. Takhle jde pouze o odvoz starého spotřebiče. Asi zkusím ten inzerát "za odvoz". Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]