Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překopírování záznamu z HDD na DVD

Od: paulus* odpovědí: 7 změna:

Mám DVD rekordér Panasonic EX-77 a nevím jak překopírovat některé záznamy z HDD na disik DVD-R.Děkuji za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já bych zkusil "potupně"použít návod k přístroji. Zdravím!

dl.jehandleiding.nl/...

doplněno 03.12.17 19:42:

ivzez - ano, odkaz jsem vyzkoušel, návod je v češtině a přes celé okno pohlížeče.

doplněno 03.12.17 21:43:

Omlouvám se, pokud odkaz nefunguje (mně v Google Chrome funguje). Tazatel si může návod stáhnout viz nový odkaz (snad se mu to podaří a podle návodu bude úspěšně postupovat).

leteckaposta.cz/...

iz*

Vyzkoušel jste ten odkaz? Mne nasměruje na "stránka nenalezena"...

Zkusím další odkaz: 2.manualretriever.com/...

doplněno 03.12.17 20:40:

Aha. Takže zase nastavení u mě...

tomas11*

Ivzez - mám to tak jako vy - Benův odkaz jaksi nefunguje (Win7 pro , IE) jinak s ničím žádný problém.;)

matesj
hodnocení

0x
Vložíš prázdné DVD,označíš co chceš vypálit a hlavně na konci to musíš uzavřít,jinak to jinde neuvidíš...DVD-rec nemám...

111®
hodnocení

0x

na DVD se nekopíruje ale vypaluje, použít vypalovací SW

vernon
Vypalovací SW u DVD rekordéru, srandisto... :-D

hodnocení

0x

Ben odpověděl velice přesně. Také mám rekordér Panasonic s HDD a vždy, když chci něco zkopírovat z HDD na DVD, vytáhnu Návod a najdu si to, protože si to nepamatuji. A hledat to, promiň, nemíním, protože abych tu opisoval Návod nemá cenu, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]