Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat data z telefonu? (galaxy S4 mini)

Od: pavel129 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dnes, když jsem projížděl na svém samsungu internet tak se z ničeho nic vypnul a nejde zapnout. Zkoušel jsem recovery mode a ani ten nejde zapnout. Baterie byla v pořádku. Nevíte někdo co s tím je, a jestli data co jsem měl v telefonu půjdou přetáhnout třeba do pc (po připojení telefonu s pc se nic neděje...)? Popř. jak se taková věc dělá? Předem děkuji za odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když se mobil nepodaří probudit tak by data z paměti dostala nejspíš jen specializovaná firma. Galaxy s4 není těžké rozebrat a vyčistit. Zkontrolovat propojení mezi displejem a základní deskou. Víc asi v domácích podmínkách udělat nedokážeš. Jestli máš někoho kdo má stejnou baterku můžeš zkusit mobil vzbudit s jeho baterií. Jestli nenaběhne ani animace dobíjení, je možné že mobil nedobíjí, takže na cizí baterku může naskočit. Někdy pomůže jiná nabíječka nebo jen jiný kabel. Tím bych začal
pavel129
hodnocení

A jak to z telefonu dostane ta firma? Já jen jestli třeba neexistuje nějaký program který bych si mohl stáhnout a následně vych si ty data vytáhl sám... Rozebrat a vyčistit to asi zkusím no.. Jinou baterii už jsem zkoušel, a nic.

Nerad ti beru iluze ale to nebude otázka software. Ty data budou zapsaný v nějakém paměťovém čipu. Firma ho musí oživit to znamená buď že se jí podaří oživit základní desku nebo v krajním případě z desky ten čip vypitvat osadit do patice a načíst. Tomu taky odpovídají ceny takové záchrany dat. Pro mobily platí - zálohovat ,zálohovat ,zálohovat. Minimálně aspoň na paměťovou kartu když už ne do cloudu. Ale na to už je zřejmě pozdě .

kris
hodnocení

0x

Stalo se mi něco podobného při zapnuté navigaci, na nabiječce 80 proc nabití ale foun nenastartoval. Výměna baterie to vyřešila.

hodnocení

0x

Proto jsem nikdy nechápal, že už není v mobilu standardem SD karta. Ne, že by se nemohla poškodit, ale že se poškodí něco v mobilu a data z něj nepůjdou dostat je 10x pravděpodbnější.

Pokud se po připojení mobilu k PC neobjeví žádné zařízení ani v recovery módu, tak už asi nežije..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]