Nejste přihlášen/a.
Prosím má někdo zkušenosti a dokáže poradit?
Mám GPS v telefonu a pracuje jen při spojení přes wifi. Potřeboval bych aby GPS pracovala i mimo wifi, také na signál GPS. Ne ve spojení přes internet v mobilu. Stejně jak pracuje běžná navigace.
Děkuji -miro
GPS wifi neptřebuje. Možná myslíš A-GPS, což je asistovaná GPS operátorem, a slouží k rychlejší lokalizaci,a tam je potřeba datové připojení. Můžeš to v nastavení telefonu vypnout. Mobil pojede na samotnou GPS, ale to může dle pozice a přístroje trvat i třeba několik minut než tě to "chytne". Ber to tak, že klasická navi v autě taky nemá simku ani wifi a funguje.
Dekuji všem za ochotu, snahu a úsilí mě pomoci řešit můj problém.
Můj telefon je :Xiaomi Redmi Note 4 Global (3GB/32GB)
Potřebuji, aby můj telefon , pokud se týká navigace, fungoval při zadávání požadovaného cíle cesty i mimo dosah signáli Wifi. V dosahu Wifi funguje nastavení zvoleného cíle cesty a její vyhledání bez problémů. Po takto nastavené trase navigace v telefonu pracuje normálně i během projíždění ( procházení) vyhledané trasy. Venku-mimo dosah Wifi, nejde nastavit další cíl cesty, podle potřeby. Při novém nastavení začne VYHLEDÁVÁNÍ a po delším vyhledávání ohlásí: NELZE SE PŘIPOJIT K MAPÁM ! nebo DATOVÉ PŘIPOJENÍ BYLO ZTRACENO!
Zřejmě bude problém v nastavení , případně bude potřeba jiná aplikace.
Děkuji všem za ochotu a jsem z pozdravem -miro
Potřebuji aby GPS v mb.telefonu (Xiaomi Redmi Note 4 Global (3GB/32GB)), fungovla bez připojení k mobilnímu internetu i bez signálu Wifi. Je to řešitelné?
Děkuji i za dosavadní rady. -miro
Jak jsem ti psal výše. GPS žádný data ani internet nepotřebuje. Podívej se na normální navigaci do auta, žádná simka, žadný mobilní data, žádná wifi, a naviguje. Nevím konkrétně u tvého mobilu, jestli se zapne automaticky, nebo musíš ty, ale je potřeba v nastavení zapnout "Poloha", stáhnout Offline navigaci a musí to fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.