Nejste přihlášen/a.
jak jsem četl ten Váš příspěvek tak jsem si vzpoměl na jednoho známého který při kontrole oleje viděl že má nějaké ohryzané dráty v motorovém prostoru--opravil si to a hned pořídil to plašítko-a výsledek -po několika dnech po namontování se musel nechat odtáhnout do opravny ..prostě té kuně nebo co to bylo ten plašič vůbec nevadil a pokračovala ve svém zhoubném díle tentokrát pořádně ...takže i s touto možností počítejte...a co se týče zapojení tak se to většinou zapojuje tak jak je tady napsáno přede mnou-trvale pod napětím samozřejmě přes pojistku nebo pokud tomu trochu hovíte/autoelektrice/ tak si můžete namontovat i vypínač či přes relé...
Já bydlím u lesa a léta mi pomáhaly naftalinové tablety,ale bohužel EU je vloni zakázala Kuny si donesly do mého auta i kosti ,zabydlely se a okousaly co se dalo.Pět let jsem používala přes zimu v malých dámských silonových ponožkách zavěšené dvě naftalinové tablety a byl pokoj.Dvě stačily na celou zimu.Teď už je neseženu a mám strach tam dávat ten lepivý spray-prý stejně moc nepomáhá.Tak uvidíme,co mi okoušou letos...tablety došly
buď bez relé, viz výše, nebo musíš relé dokoupit a zapojit přes ně... použít rozpínací kontakty...vinutí zapojit k napájení skříňky, nastaruješ relé sepně a odpojí plašič..a kydž ti to není jasné , nech to udělat odborníka, také by ti autí mohlo shořet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.