Dobrý večer chtěl bych se zeptat jaký z těchto telefonů by jste mi doporučili? nějaké zkušenosti zaráží mě jedna věc a to verze op.systému Android. Proč je jen u některých verze 4? jdá se z verze 2.3 přejít na vyšší? Děkuji mobilni-telefony.heureka./... 18.12.12 19:41:Samsung i8150 Galaxy WSony Ericsson Xperia RaySony Xperia Tipo
Novejsi mobily maji oficialni verzi 4.0 ; pak jsou starsi mobily , nebo mobily , kde jeste nikdo neudelal oficialni verzi 4.0. Existujou sice jeste neoficialni verze androidu 4.0 , kde jde prejit z 2.3 a to najdes na forum android , zda by slo prejit.
HTC nikdy.. Přítelkyni jsem dnes vybral Xperii Tipo. Za tu cenu jsem pěkně koukal na to, jak jede svižně :O + Android 4 + Sony je dobrá značka, aktualizace fungují... Galaxy W + rychlejší procesor + 5mpx fotoaparát Xperia Ray je zbytečně předražená.. Xperia Tipo je telefon za super cenu! Vypadá hezky, sehnal jsem k němu silikonový obal přímo na prodejně Existuje verze pro 2 SIMky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.