Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání mob. telefonů a android

Od: kocour17* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer chtěl bych se zeptat jaký z těchto telefonů by jste mi doporučili?:) nějaké zkušenosti zaráží mě jedna věc a to verze op.systému Android. Proč je jen u některých verze 4? jdá se z verze 2.3 přejít na vyšší? Děkuji mobilni-telefony.heureka./... 18.12.12 19:41:Samsung i8150 Galaxy WSony Ericsson Xperia RaySony Xperia Tipo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Novejsi mobily maji oficialni verzi 4.0 ; pak jsou starsi mobily , nebo mobily , kde jeste nikdo neudelal oficialni verzi 4.0. Existujou sice jeste neoficialni verze androidu 4.0 , kde jde prejit z 2.3 a to najdes na forum android , zda by slo prejit.

eb*
hodnocení

0x
Urcite tipo brácha ji má a dělo mobil ale osobně bych volil jiné telefony třeba já mám htc Desire X a zda se mi lepší

hodnocení

0x

Xperia Ray urcite , pokud ti nevadi mensi displej. Vetsi ma galaxy W. A tipo ma male rozliseni displeje...

Sice má méně, ale není to poznat ;)

hodnocení

0x
HTC nikdy..
Přítelkyni jsem dnes vybral Xperii Tipo.
Za tu cenu jsem pěkně koukal na to, jak jede svižně :O
+ Android 4
+ Sony je dobrá značka, aktualizace fungují...
Galaxy W
+ rychlejší procesor
+ 5mpx fotoaparát
Xperia Ray je zbytečně předražená..
Xperia Tipo je telefon za super cenu!
Vypadá hezky, sehnal jsem k němu silikonový obal přímo na prodejně :)
Existuje verze pro 2 SIMky :)

Ano v tom souhlasim cenaXvykon je Tipo skvely

stirecek*
hodnocení

0x
Huawei ascend g 300 strčí do kapsy vsechny. Nejen výkonem, ale i vydrží, velikostí, podporou, rozlišením a hlavně cenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]