Nejste přihlášen/a.
Zdravim mám problém s připojenim stolního PC do TV (LG 43UJ635V). Když to propojim HDMI kabelem tak mám na TV špatný rozlišení a myš reaguje hrozně opožděně. Budu rád když mi někdo poradíte jak problém vyřešit. Děkuji
PS: Normálně používám na PC monitor a chtěl bych PC k TV připojit jen když pudu koukat třeba na film
Rozlišení nejjednodušeji upravíš tak, že klikneš na plochu pravým myšítkem a tam máš nabídku "rozlišení obrazovky". Můžeš upravovat, aspoň já to tak mám ve win7. Upozorňuji ale, že pokud jde o starší počítač určený pro monitor s poměrem stran 4:3, budeš mít na TV oříznuté vnější okraje a tomu se přízpůsobí i filmy v širokoúhlém formátu - takže ještě jednou oříznuté okraje shora i zdola.
Když si na PC (win10) dám pravym na plochu tak tam mám nastavení zobrazení a tam mužu nastavovat rozlišení ale nevidim tam žádnej poměr stran.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.