Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo Yoga Tablet 2 nejde vypnout

Od: dux odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám asi minoritní problém, neboť jsem prolézal net (i v angličtině) a nenašel jsem nikoho, kdo by měl stejný problém.

Tablet nejde vypnout a tudíž nefunguje ani restart. Dám-li vypnout nebo restartovat, tablet se jakoby vypíná, ale zůstane stát na černé (podsvícené) obrazovce. Můžu ho akorát vypnout natvrdo podržením power buttonu na 10 sekund. Ve většině případů nepotřebuji tablet vypínat. Problém nastává při aktualizaci firmwaru, kde je potřeba restart. Nezbývá mi, než tablet vypnout natvrdo, ale bohužel po startu pak už nepokračuje v aktualizaci.

Moc děkuji za případné nápady, jak tento problém řešit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A Vám se po aktualizaci firmware neresetuje sám?
Nevypnul jste ho třeba když aktualizace nebyla ještě hotová?
doplněno 29.11.17 14:59: Co vrácení do továrního nastavení?
Koukněte jestli je na YouTube video,třeba Recovery mode pro Váš tablet.
dux
hodnocení

Ne. Každou aktualizaci jsem vždy řádně dokončil. A je jedno jestli tablet restartuji sám nebo aktualizace, výsledek je stejný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]