Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zničit mobil?

Od: jamra® odpovědí: 16 změna:

ahoj, zní to sice divně, ale chtěla bych novej mobil a jinej nedostanu pokud si asi ten co mám nějak nezničim, takže nevíně někdo jak ho nějak zničit aby třeba trochu šel ale třeba blbnul nebo tak? mam SEw710i dík...:)

doplněno 01.10.09 22:08:

nebo kolik bych za něj tak cca mohla dostat v bazaru? díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

7x

Měl bych řešení...kdybys byla moje dcera, tak bych ti poradil, aby sis ten mobil dala do zadní kapsy u kalhot. A pak bych tě kop do prdele. Přišla bys o mobil a taky možná k poznání své nenažranosti.

hodnocení

hm, jasně..myslim, žes to nepochopil..nevadí

slonbonjohn*

Ten, kdo si na něco musel vydělat, to opravdu asi nepochopí. Až budeš mít za pár let svoje takto povedené dítko, tak si vzpomeň ...

jambus*
hodnocení

4x

Na tom,že to zní divně a hraničí to s rozežraností se asi všichni shodnem,ale úkol zněl jasně : zadržet diverzanta na motorce. /vtip/

Z vlastní zkušenosti vím,že ve vodě to nemusí být tak zlé,ale to pivo bych viděl jako tutovku.Nechtěně jsem tak kdysi přišel o digi.multimetr a pak zase díky podnapilým kamarádům o mobil.Takže stačí v pátek večer pořádně zakalit a je po něm.

PS: vsadím se ,že kdyby sis na něj sama vydělala prací,tak by to byl tvuj miláček a střežila by si jej jako oko v hlavě.

hodnocení

3x

Co třeba promáčknout displey nebo nějaký nenadálý incident s vodou? Ale stejně bych se na to vykašlal, protože to co máš není vůbec špatný.

hodnocení

:D jasný neni špatnej ale už mě docela štve véčko...chtěla bych SE w910i...

amlim*
hodnocení

2x

To tedy opravdu zní divně.Už sis někdy na něco vydělala?Můžeš být ráda,že vůbec nějaký máš.Já bych nechtěla tebe.*bum*

hodnocení

já bych tebe taky nechtěla...a myslim že si to nepochopila

kt8d5*
hodnocení

1x

A co takhle prodat jej někam do bazoše, máknout RUKAMA, vydělané peníze přidat k těm za prodaný mobil a koupit si jaký chceš?

hodnocení

tak prodat by se možná dal, ale asi ne za moc a na práci nemam čas, chodit do školy...

papene*

A nevydržíš do ježíška?;)

fany08*
hodnocení

1x

Nechceš ho ztratit? Napíšu ti adresu:D

02.10.09 15:14
hodnocení

*smich**smich**smich*

malvinka*
hodnocení

1x

A co takhle výměna ten můj mobil když mi *placni*někdo volá už pomalu není slyšet a ty jej jak vidno nepotřebuješ. Můj udělá službu tobě a tvůj naopak.

hodnocení

0x

jednoduše, hodit do piva nebo limonády a nenechat rychle vyschnout, vysušit. není to skoro vidět, ale "pajšl" v něm celej zoxiduje do 24 hodin a je po něm. Nebo nechtěně upustit do vany a pod. *zed*

pepyk93*
hodnocení

0x

Ahoj,tak nejprve ti odpovím na tvou otázku.To s tím pivkem se nezdá
jako špatnej nápad,ale na netu jsem ti našel něco zaručenýho (já jsem to nezkoušel :)) : ,,...na 20 minut ho dej do mrazáku,pak nevyndavej baterku a vraž ho na 20 vteřin do mikrovlnky.Potom vyndej baterku a nech ho vyschnout. Po týdle proceduře už nebude určitě nikdy fungovat a nepude nikdy opravit.Ale nezkoušej to.Je to jenom blbbost co jsem našel na netu.Viz

forum.n73.eu/... .Ale raději s tím
ještě počkej a přečti si celý můj příspěvek.Jinak v bazaru bys za něj
dostala zhruba 1300,- Kč viz. mobilmania.cz/... . Kdybys ho chtěla
prodat,tak být tebou kouknul bych někam na net.Určo bys za něj dostala
víc než v bazaru.

Znal jsem hodně lidí jako jsi ty.To že si zatím nevážíš pěněz je v
tvém věku,jak bych to řekl ,,pochopitelné",protože sis zřejmě
nevydělala ani korunu.S první vydělanou tisícovkou si peněz začneš
vážit daleko více.Vím o čem mluvím :).Na svůj ,,lepší"mobil jsem si
šetřil přes 2 roky a teď na něj nedám dopustit.

Doporučuju ti ten tvůj mobil prodat někde na netu,o prázdninách si
najít nějakou slušnou brigádu,pár korun ti můžou přispět rodiče či
prarodiče a za rok máš novej mobil,kterýho si budeš pořádně
vážit,stejně jako peněz.

Možná ti vadí,co jsem teď napsal,ale všechno je to pravda.

P.S.Doufám,že jsem nepřišel s křížkem po funuse (a tvůj mobil se
neválí někde pohozenej a utopenej).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]