Nejste přihlášen/a.
ahoj, zní to sice divně, ale chtěla bych novej mobil a jinej nedostanu pokud si asi ten co mám nějak nezničim, takže nevíně někdo jak ho nějak zničit aby třeba trochu šel ale třeba blbnul nebo tak? mam SEw710i dík...![]()
nebo kolik bych za něj tak cca mohla dostat v bazaru? díky
Měl bych řešení...kdybys byla moje dcera, tak bych ti poradil, aby sis ten mobil dala do zadní kapsy u kalhot. A pak bych tě kop do prdele. Přišla bys o mobil a taky možná k poznání své nenažranosti.
Na tom,že to zní divně a hraničí to s rozežraností se asi všichni shodnem,ale úkol zněl jasně : zadržet diverzanta na motorce. /vtip/
Z vlastní zkušenosti vím,že ve vodě to nemusí být tak zlé,ale to pivo bych viděl jako tutovku.Nechtěně jsem tak kdysi přišel o digi.multimetr a pak zase díky podnapilým kamarádům o mobil.Takže stačí v pátek večer pořádně zakalit a je po něm.
PS: vsadím se ,že kdyby sis na něj sama vydělala prací,tak by to byl tvuj miláček a střežila by si jej jako oko v hlavě.
Ahoj,tak nejprve ti odpovím na tvou otázku.To s tím pivkem se nezdá
jako špatnej nápad,ale na netu jsem ti našel něco zaručenýho (já jsem to nezkoušel
) : ,,...na 20 minut ho dej do mrazáku,pak nevyndavej baterku a vraž ho na 20 vteřin do mikrovlnky.Potom vyndej baterku a nech ho vyschnout. Po týdle proceduře už nebude určitě nikdy fungovat a nepude nikdy opravit.Ale nezkoušej to.Je to jenom blbbost co jsem našel na netu.Viz
forum.n73.eu/... .Ale raději s tím
ještě počkej a přečti si celý můj příspěvek.Jinak v bazaru bys za něj
dostala zhruba 1300,- Kč viz. mobilmania.cz/... . Kdybys ho chtěla
prodat,tak být tebou kouknul bych někam na net.Určo bys za něj dostala
víc než v bazaru.
Znal jsem hodně lidí jako jsi ty.To že si zatím nevážíš pěněz je v
tvém věku,jak bych to řekl ,,pochopitelné",protože sis zřejmě
nevydělala ani korunu.S první vydělanou tisícovkou si peněz začneš
vážit daleko více.Vím o čem mluvím
.Na svůj ,,lepší"mobil jsem si
šetřil přes 2 roky a teď na něj nedám dopustit.
Doporučuju ti ten tvůj mobil prodat někde na netu,o prázdninách si
najít nějakou slušnou brigádu,pár korun ti můžou přispět rodiče či
prarodiče a za rok máš novej mobil,kterýho si budeš pořádně
vážit,stejně jako peněz.
Možná ti vadí,co jsem teď napsal,ale všechno je to pravda.
P.S.Doufám,že jsem nepřišel s křížkem po funuse (a tvůj mobil se
neválí někde pohozenej a utopenej).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.