Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,z niceho nic se nemuzu doma pripojit na svou wifi,pritom je viditelna..Tak podle navodu chci dat do vyhledavace cislo 192.168.0.1 a pise mi to,ze cas vyprsel,nelze najit a takove veci,tak nevim,jak se k tomu dostat.Na netu je navodu plno,ale problem je v tom,ze mi to nenajde to cislo...Jak se do toho dostat?Díky
základem řešení problému IT je reset - vypněte router na desítky vteřin, zapněte a zkuste znovu
a konkrétní přístroj, který chcete připojit? Má nabito? co je to zač?
No, 192.168.0.1 je nutné zadávat do adresního řádku, ne do vyhledávače. A navíc je nejdřív zapotřebí se připojit k té WiFi. Co na připojení nejde? Restart zařízení (počítače) a restart routeru proběhl?
Ano,restart vseho probehl,a nic,úpritom vidim,ze moje wifi ma plny signal.Problem je v tom,ze to cislo kdyz napisu do radku,vyprsel cas spojeni..
A hlavně vcera wifi fungovala normalně...ze by odesel router?
se připojte né jak diletant přes WiFi zvlášť když vám nechodí, co od toho čekáte? Ale jako odborník pomocí kabelu
Otvorte si prieskumník,zobrazte si sieť,a na router si kliknite pravým tlačítkom myši.Z ponuky si vyberte zobraziť webovú stránku zariadenia.Potom už len prihlasovacie údaje do routera pre vstup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.