Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost SIM karty

Od: terop* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám SIM kartu O2,která nebyla 10 měsíců dobita.Jde tuto SIM ještě ,,oživit" dobitím?Nabita byla naposled 200Kč a využito bylo 180Kč,takže propadnutí zůstatkového kreditu nevadí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Karta O2 funguje 1 rok od posledního nabití. Pokud to nestihnete, je karta bez upozornění nevratně umrtvena a stává se bezcenným kusem plastu. Takže i kdybyste na ní měl třeba 10000 Kč, prostě se jednoho krásného dne nedovoláte a peníze Vám nikdo už nevrátí.

Když u O2 navolíte *104* a normálně to odešlete, dočtete se podrobnosti o stavu karty.

terop*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.Je to,jak jsem si myslel.Na O2 jsem volal ale operátor chtěl vědět číslo,to jsem poskytnouut nemohl,protože jsem ji dal příbuznému a ten v tu dobu nebyl k mání.

Díky

111®
hodnocení

0x

myslím že lhúta mezi dobytími je rok, ale proč nekouknete na portál O2? tam se můžete poptat přímo..

hodnocení

0x

Stačí zvednout tlf a na O2 ti odpoví naprosto přesně.

iz*
hodnocení

0x

Vypadá to, že ne, ale nevím, ze kdy článek je: Je nějak omezená /...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]