Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písmo v mobilu je bílé barvy,s okrajem

Od: zajda888® odpovědí: 3 změna:

Hezký večer,

dnes jsem nějak tapnul na displej nebo možná nešikovně na něco kliknul a změnilo se mi písmo.Už to není klasická černá linka ale písmena jsou ohraničena černou linkou a uvnitř bílá. Jsou sice s ostrou konturou ale mi splývají,vidím text neostře.

Už se mi to kdysi stalo,dostal jsem původní písmo zpět ale jak,už nemám tušení.

V nastavení jsem nic nenašel.

Mám pocit,že to tapnutí bylo v aplikaci All in one Toolbox,čističi,ale jist si nejsem.Rozhodně ani v té aplikaci nic nenacházím,žádnou nabídku na změnu písma.

Poradí někdo,co s tím? Moc díky.

Ikony na ploše mají původní písmo,to ohraničené se objevuje např.ve WhatsApp (Napište zprávu) nebo v app Teletext při vkládání čísla stránky.Ale i v dalších app.V prohlížeči Armorfly je vše OK.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tessie*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat do nastavení v těch určitých aplikací. Je to jen to co mě napadlo takže nezaručuji že se to spraví ale za zkoušku nic nedáte. Hezký večer

hodnocení

Musel to vyřešit komplet restart telefonu, bohužel jsem se toho nedokázal jinak zbavit.
Díky za odpověď,hezký den.
ertl
Nastavení > Usnadnění > Text s vysokým kontrastem (Experimentální)
Tak to mám já. Podařilo se mně to taky jednou nějakým záhadným způsobem zapnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]