Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice při otevření vypíná

Od: dandole* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám lednici Libherr CU3503 index 21l/001 asi 5 rokem. Před nedávnem se nám začalo stávat že při otevření dveří když je lednice v chodu vypne světlo a i kompresor. Občas problikává a kompresor se snaží rozběhnout. Nedělá to pořád. Po dotazu problému na servis mi řekli že je to elektronika a vyměna cca 3700Kč součástky + práce. Nechce se mi do toho tolik investovat protože se bojim že to nechám vyměnit a odejde motor. Ráda bych vás touto cestou požádala zda někdo nevíte zda by se jí nedalo pomoci nějak jinak :--)) aby přestala vypínat. Nejspíše už nemá pomoci ale zkouším to třeba máte někdo podobnou zkušenost a můžete mi poradit jak jste to vyřešli nebo jestli jste měnili elektroniku a zda to bylo pak v pořádku.Moc děkuji za odpověď D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sežeňte nějakého šikovného elektronika-amatéra, ať se na desku elektroniky koukne. Podle projevů bych to tipnul buď na nějaký špatný kontakt v konektoru připojení elektroniky nebo na nějaký studený spoj na desce. Další možnost je závada přívodní šňůry, která může být narušená a při pohybu vysazuje.

hodnocení

0x
To budou nekde skripnute draty ve dverich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]