Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkside pistole - vadný vypínač

Od: infernet odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

u lídlovské horkovzdušné pistole Parkside PHLG 2000 B 1 odešel vypínač. Je to čína, typ FB1 - 10/2F 25T55. Je na 10 A, má kromě vypnutí ještě dvě polohy - I a II. Našel jsem ho jenom tady:

jielahua.com/...

Nevíte někdo, prosím, kde se dá u nás sehnat, nebo jestli existuje náhrada? Kvůli němu se mi nechce celou pistoli vyhodit. Dík. InFernet.

Parkside pistole - vadný vypínač

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

3x

Třeba tady

elima.cz/...

doplněno 26.11.17 11:16:

s-hobby.cz/...

infernet
26.11.17 18:54
hodnocení

Díky. I.

U druhého odkazu je info "BEZ ARETACE KRAJNÍCH POLOH", takže se bude bez držení vracet do nulové polohy, počítejte s tím..alespoň tu informaci tak chápu...u horkovzduchu bývá aretace i v obou krajních polohách...

hujdak
hodnocení

0x

Dobrý den, mám stejný problém - vadný vypínač. Dá se ještě někde sehnat? Děkuji za odpověď a zdravím hujdak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]