Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho příjdou peníze na účet?

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho příjdou peníze z účtu mBank do účtu u komerční banky? Můžou tam peníze přijít i o víkendu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Během víkendu jenom ve stejné bance (např. v AirBank to takto jde). Z jedné banky do druhé to pře vikend nepůjde. Jestli jste peníze poslal v pátek, měly by přijít v pondělí.

hodnocení

0x

V pondělí by je příjemce měl vidět dopoledne na účtu KB v "dnešní činnosti"

doplněno 27.11.17 08:21:

Jj, komerčka to má trochu jinak. Pokud bych si poslala z mBank v pátek peníze do KB, teď bych částku viděla pouze v "dnešní činnosti", info o nové platbě by mi přišlo na email až zítra ráno. Ze zkušenosti vím, že spousta lidí ani netuší, že tam nějaká "dnešní činnost" je.

hodnocení

0x

Mám zkušenost s KB takovou, že v internetovém bankovnickví KB Moje Banka vidím příchozí platbu mnohem později než v mobilní aplikaci. Klidně i o den.

doplněno 25.11.17 17:21:

Tzn. sledovat v mobilu.

hodnocení

0x

Mezibankovní převod trvá ze zákona jeden pracovní den. Moje zkušenost je taková, že to banky dodržují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]