Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake chytre hodinky vybrat na volani a SMS?

Od: janadidi odpovědí: 2 změna:

dobry den, nemam moc casu googlit ruzne clanky a poradny, tak zkousim tuto cestu. napadlo me dnes, ze by nebylo spatne misto mobilu pouzivat mobil v hodinkach, nebot klasicky telefon mi porad pada na zem, berou mi ho deti atp. Tedy se ptam, zdali ma nekdo zkusenosti s pouzivanim (chytrych?) hodinek misto telefonu? predpokladam, ze do hodinek dam SIM (potrebuju novou? nebo dam tu ze soucasneho telefonu? pokud novou se stavajicim cislem, budou hodinky i telefon fungovat soucasne?). co se tyka funkci, chtela bych, aby hodinky dokazaly prijimat hovory, sms, whatsapp; nevim, jak je to se zadavanim SMS, predpokladam, ze s malym displejem bude psani hruza a ze se SMS spis diktuji hlasem?, chtela bych tedy telefon, ktery neco podobneho ovlada pokud mozno kvalitne, aby se na telefonovani i SMS dalo spolehnout bez nutnosti kontrolovat telefon. kdyby hodinky mely i nejaky prijatelny fotak, to by bylo uplne super. ale to uz bych asi chtela moc :) budu moc rada, kdyz mi nekdo poradi. co se tyka rozpoctu, samozrejme, cim levnejsi, tim lepsi, ale je mi jasne, ze ty uplne nejlevnejsi modely nebudou zadny hit..dejme tomu max. 10.000, ale optimalne kolem 5.000. zdravim! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Problém je že chceš všechno v jednom. Hodinky se simkou dělají většinou číňani. K volání a čtení SMS můžeš za rozumnou cenu mít ještě foťák kolem 1.2 Mpix. Diktování hlasem ale zvládají asi jediné ajwače od Aple a ty myslim nemají simku ale pouze to posilaji pres mobil v kapse. Psaní na displeji hodinek je i s dotykovým perem opravdu utrpení. Příjem zpráv z chatu umí hodinky asi jen když jsou spárované s mobilem. A jestli můžu tvé představě že hodinky nahradí mobil vrazit ještě jednu jehlu pod nehet, tak musím podotknout že baterka vydrží s bídou 1.5 dne když jsou nové. Měl jsem kdysi stejný nápad jako ty a koupil to ale když jsem to nosil tak jsem pokaždé když jsem je potřeboval zjistil že jsou vybité. Letos jsem je tahal na túry abych měl krokoměr,ale zas to dopadlo stejně . Jak jsem trhnul nějaký denni rekord a chtěl se jim večer u piva pochlubit, zase byly vybité. Vzdal jsem to a letos mi Ježíšek objednal No1.f3 Vodotěsné sportovní hodinky s milionem funkcí a výdrží až 1 rok ovšem bez simkarty. Pokud bys si nedala říct, kup takové , kde je kamera v boku hodinek. Tam kde je na displeji, nic nevyfotíš protože když chceš vidět , co fotíš zakryješ si výhled hlavou :(
janadidi
hodnocení

ahoj a diky za odpoved, ozyvam se az po case, nakonec jsem si to nechala ulezet a hodinky (i teda hlavne diky tomu, jak jsi mi to vysvetlil) jsem nakonec neporidila. vaham ted mozna nad nejakou digitalni kamerou, na toceni deti, ale na to mi vsichni rikaji, ze staci tocit na mobil..takze zase nejake dilema :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]