Nejste přihlášen/a.
dobry den, nemam moc casu googlit ruzne clanky a poradny, tak zkousim tuto cestu. napadlo me dnes, ze by nebylo spatne misto mobilu pouzivat mobil v hodinkach, nebot klasicky telefon mi porad pada na zem, berou mi ho deti atp. Tedy se ptam, zdali ma nekdo zkusenosti s pouzivanim (chytrych?) hodinek misto telefonu? predpokladam, ze do hodinek dam SIM (potrebuju novou? nebo dam tu ze soucasneho telefonu? pokud novou se stavajicim cislem, budou hodinky i telefon fungovat soucasne?). co se tyka funkci, chtela bych, aby hodinky dokazaly prijimat hovory, sms, whatsapp; nevim, jak je to se zadavanim SMS, predpokladam, ze s malym displejem bude psani hruza a ze se SMS spis diktuji hlasem?, chtela bych tedy telefon, ktery neco podobneho ovlada pokud mozno kvalitne, aby se na telefonovani i SMS dalo spolehnout bez nutnosti kontrolovat telefon. kdyby hodinky mely i nejaky prijatelny fotak, to by bylo uplne super. ale to uz bych asi chtela moc budu moc rada, kdyz mi nekdo poradi. co se tyka rozpoctu, samozrejme, cim levnejsi, tim lepsi, ale je mi jasne, ze ty uplne nejlevnejsi modely nebudou zadny hit..dejme tomu max. 10.000, ale optimalne kolem 5.000. zdravim!
ahoj a diky za odpoved, ozyvam se az po case, nakonec jsem si to nechala ulezet a hodinky (i teda hlavne diky tomu, jak jsi mi to vysvetlil) jsem nakonec neporidila. vaham ted mozna nad nejakou digitalni kamerou, na toceni deti, ale na to mi vsichni rikaji, ze staci tocit na mobil..takze zase nejake dilema
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.