Zdravím, byl jsem majitelem několika drahých telefonů zmíním S7 Edge či Lg g6 a chci se zeptat, uvažuji o Iphon 8 proto se chci zeptat na názor... Prý je to neuvěřitelně plynulé a android je na prd ovšem většinou to tvrdili lidé z androidem za 3 tisíce... Proto se chci zeptat na názor děkuji
Ano, iOS je plně optimalizovaný na hardwaire iPhonu a tak je vše krásně plynulé. Jenže plynulost grafiky není vše. Svět Applu je nesmírně omezený, nekompatibilní se vším ostatním. Už bych iPhone a vůbec cokoliv od Applu, nechtěl ani zadarmo...
Nic není černobílé. I aple má své mouchy. Nemožnost přidat paměťovou, absence rozhraní usb a sluchatkového konektoru by mi třeba dost vadila. Na druhou stranu ty jejich foťáky mají neuvěřitelnou optiku. Ještě jsem neviděl AndroFoun který by se jim přiblížil. Co se týče aplikací zdarma je na tom taky lip googleplay než appstore. Na druhou stranu jejich apky jsou inovativnější.Moc se mi líbí třeba možnost diktovat mobilu hlasem text který automaticky převádí do textové podoby. Jak říkám , každý má něco ale pro mě je rozhodující cena a tu cenu za kterou jabkofouny prodávají prostě neakceptuju.
vernon
Hmm, svému SG S8 běžně diktuju SMS a vytáčím čísla a vyhledávám na netu, samozřejmě v češtině a funguje to...
tomas11*
pro totak -
"Moc se mi líbí třeba možnost diktovat mobilu hlasem text který automaticky převádí do textové podoby"
tak já si do teď myslel že to umí každý android , - aspoň u mne diktuji i do SMS a jiných prog. jako whatsapp ,wiber a podobné , úplně plyně a bez problému , a to jak u našich dvou (zopo) tak u všech známých kteří mají různé značky a to jsou tel.do ceny 4000kč .Je fakt že tedy to píšu jedině při wifi - zda to jde přes data nevím a ani bych si je neplácal.
Tak možná jen nevíš jak použít - tak jako všichni mí známí.
Zdravím, oboje má svoje pro i proti. Za mě se nedá moc srovnávat android a ios, je to úplně jiné. Jen Vám chci říct že iPhone 8 je dle mě a pár mých přátel nedodělaný a celkově nemá oproti 6S co nabídnout. Přemýšlel bych nad iPhonem X.
Mám Android se skoro nejlepšími vnitřnostmi a paráda. Nejlepší procesor ve světě androidu (Snapdragon 835 2.46ghz) a 6Gb Ram DDR4. Prostředí pecka plynulé a to jen za 14 tisíc.
Před časem jsem měl v ruce telefon za krásných 2290,- a překvapivě fungoval prakticky stejně tak plynule, takže v tom to tolik nebude. HW je dnes i na střední a nižší třídu naprosto v pořádku, nevětší problém bych viděl v podpoře ze strany výrobců.
vernon
Moje oblíbená scéna... Jen to zkazili tím tůrováním motoru, je jasné že je to blbost
Vůbec bych neřešil názory ostatních, natož někoho, kdo poplive telefon za 3000,- a koupí si zařízení za 20000,-. Můj názor je koupit si to, co člověku vyhovuje nejvíce, bez ohledu na řeči rádobyexpertů nebo pomasýrování ega. Takže bych si v první řadě zašel telefon pořádně osahat, pak se rozhodl, jestli to má smysl.
Iphone neni spatny , jen ten vzhled se mi nelibi 6s , 7 , 8 male mobily , pluska zas velke ramecky jak svina. Xko predrazene , ramecky oproti s8 hrube. Jinak je ios je plynuly , ale i on se da zasekat , ale seky zahrava do autu pres animace . Ale pokud chces , tak si ho vyzkousej. Vratit k androidu se muzes vzdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.