Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na české titulky v anglické TV

Od: luvka odpovědí: 3 změna:
Ahojte, jsem pracovně v Anglii a v pokoji mám tv Samsung. Bohužel jsou na ní jen anglické programy a já anglicky neumím, chtěla bych si nastavit české titulky, ale v možnostech se mi zobrazují jen preferované a anglické. Samotná tv je jinak nastavena na češtinu. Neví někdo, jak tam české titulky šoupnout? Diky ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
České titulky tam nedostanete. Anglická TV je určitě nevysílá, tak jak by se tam mohly dostat? A že menu TV je v češtině s tím přece nesouvisí. Má prostě evropské jazyky v menu.

hodnocení

0x
A jak dlouho budete v Anglii? Můžete toho využit a nechat si tam anglické titulky, pomůže vám to se případně anglicky naučit.

vernon
hodnocení

0x
Nejsou, protože se nevysílají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]