Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit reproduktor

Od: toxx odpovědí: 11 změna:
Dobrý, den měl bych otázku.. Můžete mi prosím poradit jak vyčistit telefon (reproduktor) plný železných pilin? Díky za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
17.11.17 10:28
hodnocení

0x

těžko.

JB

Souhlasím. Ten reprák je na vyhození. Možná, že se ti nějakých rad dostane, ale výsledek nebude úměrný vynaložené snaze a stejně ho nakonec zlikviduješ. Vlastní zkušenost.

111®
hodnocení

0x

no pokud jsou ty piliny na povrchu, mohl by je přitáhnout silný magnet, silnější než má reprák.BEZ ZÁRUKY POŠKOZENÍ

hodnocení

0x

Kvalitní lepící páska a piliny s ní "vychytat" , pokud nejsi nemehlo tak se zárukou :-D

hodnocení

0x

Dobrá rada je ta lepicí páska. Použít lze také plastelínu, třeba tu čistící na klávesnice. Něco jde i pobrat železným šroubovákem, protože v mag. poli se cca polovina pilin "přilepí" na něj.

figurek*
hodnocení

0x

těžko kamaráde, těžko. V každém reproduktoru je silný magnet, ze kterého železné piliny nějakým kartáčem nebo vysavačem prostě nedostanete. Kupte nový.

Tak já teda nevím k čemu poradna je, pokud zde poradím jak na zapilinovaný reproduktor a mám to vyzkoušené, proč se pak objeví jedinec co napíše že to nejde. *haha*

jabraka*
hodnocení

0x

Je jednoznačné,že se má zkusit cokoliv,co někdo poradí,pokud to není destruktivní.Ale sám si myslím,že pokud to budou kovové častice,zapadlé do mezery magnetu,tam může pomoci jen vyšší moc.

JB

jabraka:

předpokládám, že malý reproduktor v mobilu bude mít jen trs pilin na membráně, nebo na jemném ochranném sítku.

jabraka*

Pokud nezapadly do štěrbiny,tak se to na zvuku neprojeví.Na povrchu membrány a krycího sítka se odstraní dobře.JB

nforce
hodnocení

0x
Vytahnout reproduktor z telefonu a vyfoukat stlačeným vzduchem. Hraje jako nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]