Podle mě je to jen o volbě fontu. Pokud umíš vkládat text tak napiš jaký program na to používáš. Předpokládám že v nastavení najdeš volbu velikosti písma a fontu, čili požitého tvaru písma. doplněno 16.11.17 16:12: Aha takže nejde o zaoblení písma ale o to prohnutí textů do oblouku. No nic bych za to nedal že to bude umět poslední verze malování systému Windows. Po posledním update je jeho součástí video editor. A vzhledem k tomu že tyhle efekty písma měl už dávno ten jejich powerpoint, tipuju že to budou mít i v editoru. Nevím jestli je to ještě pod malováním nebo to bude jako samostatný pod program, ale volba upravit video na mě vyskočila při prohlížení fotek.
kutiltim17*
Ale já potřebuju vědět, čím se dá psát text, který není rovný, ale zakřivený...
Víte? A jaký editor videí na to je...
Děkuji A font se jmenuje ATF Alternate Gothic a edituji v Camtasia studoi, jenže tam není nastavení na zakřivený text a já potřebuju vědětm jestli na to nějaký program je.
jofa*
Nikoliv při psaní ale již hotový text (titulek) lze efekty upravit téměř jak je libo.
doplněno 17.11.17 18:39:
Tak ještě budu otravovat pro případné tázající. Nejjednoduššeji lze napsat text a poskládat do libovolného tvaru po jednotlivých písmenkách. Pochopitelně jen nějaké titulky, či krátší větu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.