Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice u notebooku

Od: euphoria odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
chtěla bych vyměnit klávesnici u notebooku Lenovo G580 IdeaPad, už moc nefunguje, našla jsem na internetu jen černou nebo fialovou, ale chtěla bych stříbrnou či jinou pestrou barvu, nemůžu ale nic najít, pomohl by někdo?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

termín "už moc nefunguje" je zajímavý...

Jestli už nefunguje a nestačí to jen vyčistit, můžete dočasně používat externí klávesnici. Doma pevnou, na cesty rolovací... Chcete-li vyměnit klávesnici, doporučil bych servis. Ono při výměně klávesnice se dá občas něco podělat... byť je to relativně jednoduché. Stačí zapomenout nějaký šroubek nebo utrhnout káblík...

A pokud jsou na internetu dvě, je to o jednu barvu víc než má většina NTB. Nechápu, proč by měl výrobce vyrábět 4 a více odstínů klávesnic... pro pestrou barvu si můžete pomoct sprejem nebo lakem na nehty...

Neberte to jako urážku - váš dotaz je prostě jen nesmysl. Můj mladší syn také často chce něco, co ještě neexistuje...

euphoria
hodnocení

Děkuji za odpověď,
Klávesnici jsem vyndala a vyčistila a některá tlačítka prostě nefungují, přesně ty, které nefungovaly před vyjmutím.Já se jen zeptala na barvy, ale i tak objednám tu normální. Neberu nic jako urážku a ještě jednou díky. Spestřuji si takové maličkosti, je to moje "úchylka", tak možná působím jako dítě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]