Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální vyzvánění do telefonu

Od: lunda odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

co by jste mi doporučili jako originální vyzvánění melodii do telefonu? Nebo kde by se dalo hledat něco originálního?

Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, otázkou je, co je pro vás originální zvonění. Každý to má nastavené jinak. Tuhle jsem byla v železářství a pánovi začal kokrhat mobil. Bylo to docela hodně originální. *smich*

lunda
hodnocení

Nějakou hudební originální melodii bych potřeboval, ale kde ji najít?

hodnocení

0x

Míst kde ji najít a stáhnout jsou tisíce, najít tu "pro vás"originální, je na vás. Klidně si nahrajte nedělní kázání nebo znělku televizních novin :-D

bestpage.cz/...

promobil.cz/...

hodnocení

0x

Dejtlf. do tovarniho nastaveni a budes mit nastavene originalni zvoneni primo vyrobce.
Sam si muzes vymyslet (sehnat) jakejkoliv zvuk, zalezi na Tvem vkusu. Treba uryvek z filmu nebo pisnicky, vyjmes si jen tu cast ktera Te zajima a nastavis jako zvuk vyzvaneni.

hodnocení

0x

Já mám jako vyzv.tón hlasitý alarm :)

nikdo v práci ho nemá rád,je to fakt dost nahlas aspoň ho nepřeslechnu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]