Dobrý den, objednala sem si přes internet z ciziny svítící boty, u kterým bylo psáno i vyfoceno, že ani voda jim nemůže ublížit (led dioda byla potopena ve vodě a normálně svítila). Měla sem je na sobě asi 6x a celou dobu byly v pohodě. Pak jim najednou jedno světýlko začalo svítit jinak a pak že z jednoho staly dvě. A teď mě levá bota přestala fungovat. Na tlačítko které je tam zabudovaný vůbec nereaguje a svítí si jak chce. Podle všechno bude problém v základní desce uložené pod patou. Myslíte že by to šlo nějak opravit? A nebo že se s tím spíš nedá už nic dělat?
No, reklamovat to asi půjde těžko (zkusit to můžete, ale nedělám si iluze) a vzhledem k tomu, že celá elektronika je pravděpodobně neprodyšně zalitá v umělé hmotě a dostanete se k ní jen nenávratným rozřezáním boty, budou boty asi na vyhození.
A já se na rozdíl od Magdona domnívám, že to reklamovat lze. Jestliže nedošlo z Vaší strany k poškození boty (proříznutí), tak to, že přestaly svítit není Vaše vina.
Nojo, ale tazatelka píše, že si je objednala z ciziny přes internet. Nepíše odkud, ale hádám, že jsou z Číny. Tudíž AliExpress nebo Wish. A tam se jí opravdu reklamace nevyplatí. A hlavně se tam s nima na ničem nedomluví. A tyto boty jsem tam viděla, jsou to takové sportovní tenisky. Jako teba tady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.