Zdravím, Obracím se na vás s problémem, který mne poměrně překvapil a zatím jsem nikde nedohledala příčinu. Google mi sám od sebe, aniž bych cokoli měnila, změnil zemi na Nizozemí, tudíž jednak je vše v Google prohlížeči v holandštině a na YouTube se mi zobrazují holandské reklamy apod. Zároveň po mně dnes dvakrát chtěl potvrzení, že nejsem robot, což se mi nikdy nestalo a nic jiného než obvykle jsem nehledala. Má někdo nějaký tip/zkušenost, co to je a co s tím? Díky moc.
A jakého máte poskytovatele internetu? Nezměnilo se něco tam? V práci se mi tohle stává běžně, tam střídají Německo, Polsko a nevím co ještě.. Pak mi věčně seznam píše, ze kterých koutů světa se někdo přihlásil k mému účtu a chce změnit heslo..
phoenixheart
Tak jsem přeinstovala Google a změnila hesla ke všem účtům, tak uvidíme... Co nejhoršího se může stát? Netuším, ale nikdy se to předtím nestalo, tak to nechápu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.