Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Řeším nákup malé outdoor kamery. Otázkou je co vybrat.
GoPro Hero4 Black - mám možnost ho mít za dobrou cenu kolem 7500 i když se pohybuje kolem 10.000. Plus je dobrý obraz a zvuk (asi etalon kvality), mínus je i tak cena, nutnost dokoupení příslušenství
Nové GoPro5 nebo GoPro6 je sice best - ale tak drahé že je mimo výběr.
Lamax 8.1 Sirius - cena 3500 s asi průměrným obrazem a zvukem, ale za tu cenu s příslušenstvím a má stabilizaci.
Máte někdo s kamerami zkušenost (prošlo vám jich více pod rukama) a dokážete poradit do jaké mám jít. Samozřejmě rád ušetřím, ale abych pak nebyl zbytečně naštvanej a nakonec nemusel kupovat to GoPro. Záznamy mi stačí FullHD, neřeším tolik rozlišení - spíš mi jde o kvalitu videa (barvy, detaily, třesení obrazu apod.). Jestli je mezi Lamaxem a Go Pro takovej rozdíl že to fakt ospravedlní tu vyšší cenu...? nebo jde z velké části platbu za image značky? Dokáže někdo posoudit a poradit?
Děkuji G.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.