Dobry den. Mam novy telefon Huawei Nova smart,kdyz chci poslouchat hudbu a nebo si pustit nejake video na you tube,tak se mi po nějaké chvilce hudba a nebo video zastaví a musim pro pokracovani opet zpustit a tak několikrát za písničku,video.Nejde mi proste poslouchat treba hodinu v kuse,porad se to vypína..Nevíte prosim cim by to mohlo byt,posloucham celkem casto,tak mi to dost vadi.Dekuji Gabi
Běžné přehrávače YT zastaví přehrávání, pokud neběží na popředí, nebo se vypne displej (tak to chce YT, ne uživatelé). Také můžete mít nastaveno, že při vypnutém displeji se vypíná i wifi. Takže pokud chcete třeba muziku poslouchat bez přerušení i při vypnutém displeji, musíte mít nastaveno, aby se nevypínala wifi a také používat speciální přehrávač. Když se nějaký takový objeví na google play, je brzy smazán, takže je nutné jej nainstalovat z jiného zdroje. Já používám Firetube. Umožňuje přehrávat i jen samotný zvuk bez obrazu, takže případně i šetří mobilní data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.