Nejste přihlášen/a.
Protože patřím mezi velmi nerozhodné lidi, tak se na vás obracím s prosbou jaký dětem mobil na vánoce. Manželka stanovila strop cca 2000 kč. Prošel jsem mobili na heurece a vybral tyto mobilni-telefony.heureka./... mobilni-telefony.heureka./... mobilni-telefony.heureka./... děti mají 13 a 11 let, náš rozpočet je omezený. Jaký by jste mi poradili. U dodgee popisují někteří možné problémy s mikrofonem, že je druhá strana neslyší a u alkatelu nejde prý přesouvat aplikace na micro sd kartu.
Napadlo mě, jestli nepřesvědčit manželku a nekoupit jim tento telefon mobilni-telefony.heureka./...
Jsem si toho vědom, ale jak jsem psal, finance jsou omezené a nevím, jestli manželka přistoupí na zvášení limitu. Já si uvědomuji, že těch 1 gb ram je nic moc, navíc ta pamět taky není kdoví co , ale je to problematické. Nejraději bych koupil ten doogee, ale odrazuje mě ten občasný problém s tím mikrofonem.
No to je strašně hezká rada, ale jak jsem psal, naše finance jsou značně omezené. Můžete argumentovat jako jeden kluk, když mu mamka řekla, že jsou tři a že na to prostě peníze nemají a on jí na to odpověděl, tak jste si nás tolik pořizovat neměli
Ano správné rozhodnutí - 2GB , vysvětlit manželce, je to nutnost.
Druhá volba je OK.
miliardář Rotchild - nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci - myslím že to v tomto případě platí , no ale je to smutné
Smutné to možná je a mohl by jste napsat, opravdu jste si neměli pořizovat tolik dětí a nebo jste si neměli možná pořizovat žádné, když jste takové socky.
ivpe - nevím zda jste mne správně pochopil (dle reakce asi ne ) , myslel jsem tím že je smutné když víc jak polovina národa nemúže dopřát svým dětem dárek co by chtěli , ba někteří ani co by potřebovali.A ten příměr s miliardářem - kupovat něco co mi bude špatně sloužit a jen se s tím budu zlobit - tak to mělo býti pochopeno.
OK - jsem rád že jsme si porozuměli .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.