Nejste přihlášen/a.
Ahoj, má někdo konkrétní tip na nabíječku do auta, která má skutečně funkční dva alespoň 2,1A výstupy?
Teď mám nabíječku Connect IT, která/..., jenže jsem zjistil, že nabíjet dvě zařízení prostě nezvládá a netuším proč. Při zapojení mobilu do 3,1A výstupu v pohodě nabíjí, pořídil jsem si ale autokameru, kterou jsem zapojil do 1A výstupu, tvářila se, že je nabíjena, ale asi po půl hodině umřela úplně vybitá. Když jsem mobil s kamerou prohodil, kamera jela v pohodě, ale mobil ani nedetekoval nabíjení. Vím, že kolega má s touto nabíječkou problém podobný, tak se chci zeptat, zda má někdo tip na konkrétní model, který opravdu zvládá dobíjet dvě zařízení plnou rychlostí (dva nezávislé výstupy).
Díky moc
Mám jakousi NONAME z benzínky za 99,- - jsou tam 2 USB po 1A - jedno mám na kameru, druhou jsem dobíjel telefon - bez problému. Mrknu, jestli tam ještě není uveden výrobce...
Mám nabíječku od Xiaomi. Podpora rychlého nabíjení rychlostí 5V / 2,4A pro jeden výstup USB.
Podpora rychlého nabíjení rychlostí 5V / 3.6A pro druhý USB výstup. Ještě je v akci : gearbest.com/...
Za 6 USD. S obchodem mám dobré zkušenosti.
Díky za tip, objednám xiaomi mám mobil i kameru a jsem nadmíru spokoje, tak pokud je ta nabíječka opravodu originál, věřím, že bude fungovat
Jasně že je originál. Kupoval jsem 2 ks před půl rokem. Nabíjím v autě Honor 7, 9, tablet, navigaci ...Já začínal na Xiaomi MI2 potom MI3 atd...Nezapomen přikoupit kabel 2A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.