Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení 2xUSB nabíječky do auta

Od: mikihans® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, má někdo konkrétní tip na nabíječku do auta, která má skutečně funkční dva alespoň 2,1A výstupy?

Teď mám nabíječku Connect IT, která/..., jenže jsem zjistil, že nabíjet dvě zařízení prostě nezvládá a netuším proč. Při zapojení mobilu do 3,1A výstupu v pohodě nabíjí, pořídil jsem si ale autokameru, kterou jsem zapojil do 1A výstupu, tvářila se, že je nabíjena, ale asi po půl hodině umřela úplně vybitá. Když jsem mobil s kamerou prohodil, kamera jela v pohodě, ale mobil ani nedetekoval nabíjení. Vím, že kolega má s touto nabíječkou problém podobný, tak se chci zeptat, zda má někdo tip na konkrétní model, který opravdu zvládá dobíjet dvě zařízení plnou rychlostí (dva nezávislé výstupy).

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám jakousi NONAME z benzínky za 99,- - jsou tam 2 USB po 1A - jedno mám na kameru, druhou jsem dobíjel telefon - bez problému. Mrknu, jestli tam ještě není uveden výrobce...

hodnocení

Díky za tip, bohužel s 1A nabíječkami jsem měl zkušenost, že při zaplé navigaci měly problém mobil dobíjet, spíše jen udržovaly.

hodnocení

2x

Mám nabíječku od Xiaomi. Podpora rychlého nabíjení rychlostí 5V / 2,4A pro jeden výstup USB.
Podpora rychlého nabíjení rychlostí 5V / 3.6A pro druhý USB výstup. Ještě je v akci : gearbest.com/...

Za 6 USD. S obchodem mám dobré zkušenosti.

Doporučení 2xUSB nabíječky do auta
hodnocení

Díky za tip, objednám :) xiaomi mám mobil i kameru a jsem nadmíru spokoje, tak pokud je ta nabíječka opravodu originál, věřím, že bude fungovat :)

Jasně že je originál. Kupoval jsem 2 ks před půl rokem. Nabíjím v autě Honor 7, 9, tablet, navigaci ...Já začínal na Xiaomi MI2 :) potom MI3 atd...Nezapomen přikoupit kabel 2A

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]