Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IDOS - červené spoje

Od: idos odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
nevíte někdo, co znamenají červené spoje v aplikaci IDOS? Čekám, že to něco odlišuje, ale nevím co.

Přikládám ilustrační obrázek z aplikace.

Děkuji za pomoc.

IDOS - červené spoje

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Cerveny autobus je rychlik (i vlak) zastavuje jen v liberci a jede hned do Prahy.
Ne neni to vyluka. Ne nejsou to jine spolecnosti.
jamesso*
Máš pravdu, já jezdím hlavně autobusy a tam to většinou znamená změna dopravce, např na Student agency apod.

hodnocení

2x

Na webu se Ti po najeti mysi na obrazek spoje na idos zobrazi vysvetlivky.

Z odkazu Lego jsem asi našel společný znak - výluka. Takže červené spoje znamenají výluku na trase. Ještě by to chtělo ověřit. Je mi divné, že Idos nemá někde legendu s vysvětlivkami.

doplněno 31.10.17 10:48:

Beru zpět... vzal jsem to ze špatného konce. Pokud by to bylo jak říká @jamesso, pak by to neplatilo na vlaky, protože ty jsou červené a jezdí je ČD.

IDOS - červené spoje #2

jamesso*
hodnocení

0x
To by mělo znamenat, že na spoji jezdí autobusy jiných společností a to i za ceny oněch společností. Když si rozkliknete ten červený autobus, pak když scrollnete dolů, měl by tam být i název.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]