Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk při přehrávání filmu

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Mám setopbox SENCOR SDB 1010TU, na kterém přehrávám pomocí rozhraní USB filmy. Některé filmy však jsou němé. Z internetové diskuze jsem vyrozuměl, že tento přístroj umí přes SCART poslat do TV pouze zvuk ve formátu mp3, zvuk v jiném formátu jen přes rozhraní SPDIF, které ve starším TV ani nemám. Někdo tam radil převést pomocí aplikace AVIDEMUX u filmu zvukovou stopu na formát mp3, že prý se videostopa nezmění. Nenašel jsem nikde odkaz na aktualizaci softwaru, která by se dala udělat přes USB a která by tento problém mohla vyřešit.Svého času jsem viděl web SENCORu, kde nějaké aktualizace pro různé přístroje byly, ale nyní ho už nemohu najít. Poradí někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no píšou o tom digilidi.cz/...

v čem je problém převést zvuk? V Avidemuxu necháte pro Video -kopii a pr Audio nastavíte AC3, soubor uložíte pro jistotu pod novým názvem.

hodnocení

Neumím s tím programem. Video jsem nastavil na "COPY" a audio na výstupní formát "mp3". Nyní nevim, jak to spustit, aby to proběhlo co nejrychleji. Když dám "GO", tak se začne přehrávat film, což nechci.Také nevím, kam se upravená kopie uloží, abych jí našel. Prosím o radu.

111®

myslím že Soubor-uložiz video-uložit jako... nezapomeň napsat i formát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]