Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám výše uvedený reciever a ten nechce naskočit jen když ho dám do zásuvky tak bliká modrá kontrolka na power button , zesilovač není krom 230 na nic připojen (takže rady jako odpojit od repro jsou zbytečné) . Co jsem se koukal na internet tak tento problém s tzv. Blinking / flahing light mělo více lidí ale nikde se nepíše jak se to přesně vyřešilo . Koukal jsem se po celém zesíku po možných odpálených věcech ale nikde nic . Reciever reaguje na kl. zkratku advanced surround+power button a procvaká relátka ale to je tak vše . neroztočí se ani větrák.
Skús si stiahnúť servisný manuál : google.sk/...
A potom už musíš merať napätia.Dosť často sa stáva že sú vadné kondíky v zdroji.Musíš merať, nikto ti presne na diaľku neurčí čo máš vymeniť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.