Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pioneer vsx-918v nechce startovat

Od: pajis* odpovědí: 2 změna:

Zdravím mám výše uvedený reciever a ten nechce naskočit jen když ho dám do zásuvky tak bliká modrá kontrolka na power button , zesilovač není krom 230 na nic připojen (takže rady jako odpojit od repro jsou zbytečné) . Co jsem se koukal na internet tak tento problém s tzv. Blinking / flahing light mělo více lidí ale nikde se nepíše jak se to přesně vyřešilo . Koukal jsem se po celém zesíku po možných odpálených věcech ale nikde nic . Reciever reaguje na kl. zkratku advanced surround+power button a procvaká relátka ale to je tak vše . neroztočí se ani větrák.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Skús si stiahnúť servisný manuál : google.sk/...

A potom už musíš merať napätia.Dosť často sa stáva že sú vadné kondíky v zdroji.Musíš merať, nikto ti presne na diaľku neurčí čo máš vymeniť.

pajis*
hodnocení

Děkuji už jsem to ale vyřešil resp posunul jsem se dál už nastartuje , sice se po 3 vteřinách vypne ale startuje a já už možná vím pro to to relé vždycky utne ale děkuji moc za manuál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]