Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám 5.1 sestavu repro u které zřejmě není zesilovač, skládá se z basu, středového a 4 sloupových repro.
Na každém jsou 2 vstupní konektory .
Poradíte jak je možné tyto repro zapojit? co za kabel sehnat apod.Dá se třeba nějak přímo propojit s TV nebo PC?
Jak už z dotazu vyplývá, budete potřebovat právě ten zesilovač.
Pokud do toho nechcete vrážet nějak moc peněz, což předpokládám že nechcete, tak něco takového by mohlo docela dobře posloužit aukro.cz/...
Ano na tyhle zesilovače jsem již koukal, jen mě napadlo jestli by třeba nešlo " prohnat " zvuk přes dvd přehrávač , ten třeba má výstupy...ale nejsem si jistý zda má i vstup...
záleží jak který, a hlavně DVD přehrávač sice výstupy má, ale v 99% případů jsou to právě výstupy pro zesilovač, tedy nezesílené výstupy. Pokud by se ale jednalo o přehrávač od domácího kina, ten už má v sobě i zesilovač a k němu by šly reproduktory připojit přímo
ty výstupy jsou popsané, center, bass, L,R LL,RR, zkusím to tam a uvidíme,...pak jsou tam ještě další konektory, ak ze značí vstup? Bývá to nějak popsáno?
Pokud by to fungovalo a fungoval i zvuk tak by se dvd vlastně mělo chovat jako zesilovač?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.