Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřeboval bych radu, kámoš si u mne schoval na pár dní profesionální kameru panasonic HC-X1E, má ji poměrně dost umatlanou špinavou, chtěl bych mu ji očistit pač on nemá večně na to čas, mužu ji opatrně umýt hadříkem?
Děkuji
0x
Takže pokud ji nemáte zapůjčenou, ale je u vás pouze uschována, vůbec bych na ni na Vašem místě nesahal.
0x
Tak já teda nevím, ale přístroje tohoto druhu ať profesinální nebo amatérské, by se měly udržovat v čistotě průběžně a neustále ![]()
Pokud jste s kamarádem o tom mluvil, tak nevidím důvod proč mu ji neočistit. Nevím tedy, co tam má za takovou špínu ale přetřit vlhkým hadříkem namočený v Jaru a vyždímaný není žádný problem. Potom znovu vlhkým bez Jaru a nakonec suchým. Samozřejmě s největší opatrností u hejblátek a nesahat na skla objektivu. Dělám to tak pravidelně.
dobrý večer, došel jsem ted z prace, mluvil jsem o tom z fotografem, říkal že by šlo ji opatrně umýt i s objektivem,je tam prý odolnější sklo na objektivu kterému to neublíží, tak se do toho pustím, je fakt dost špinavá, jako když od kapek deště a prach, můžu zkusit trošku toho jaru?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.