Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřeboval bych radu, kámoš si u mne schoval na pár dní profesionální kameru panasonic HC-X1E, má ji poměrně dost umatlanou špinavou, chtěl bych mu ji očistit pač on nemá večně na to čas, mužu ji opatrně umýt hadříkem?
Děkuji
Tak já teda nevím, ale přístroje tohoto druhu ať profesinální nebo amatérské, by se měly udržovat v čistotě průběžně a neustále
Pokud jste s kamarádem o tom mluvil, tak nevidím důvod proč mu ji neočistit. Nevím tedy, co tam má za takovou špínu ale přetřit vlhkým hadříkem namočený v Jaru a vyždímaný není žádný problem. Potom znovu vlhkým bez Jaru a nakonec suchým. Samozřejmě s největší opatrností u hejblátek a nesahat na skla objektivu. Dělám to tak pravidelně.
dobrý večer, došel jsem ted z prace, mluvil jsem o tom z fotografem, říkal že by šlo ji opatrně umýt i s objektivem,je tam prý odolnější sklo na objektivu kterému to neublíží, tak se do toho pustím, je fakt dost špinavá, jako když od kapek deště a prach, můžu zkusit trošku toho jaru?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.