Nejste přihlášen/a.
Mám chytrou televizi LG s ovladačem podobným myši u PC, na kterém žádné červené tlačítko není. Při tom se mi na obrazovce stále objevuje pokyn, abych červené tlačítko stiskl. K čemu je to červené tlačítko dobré a jak se na něj u mé TV dostanu?
Ahoj Toníku, nevím o jakou televizi se jedná, ale na spoustě ovladačů jsou barevná tlačítka. Je třeba vytáhnout návod, přečíst si, jaké tlačítko je k čemu, abys využíval všechny možnosti televize. Já musel jít znova do prodejny, aby mi obsluha poradila, jak dál, když jsem nemohl uložit programy.
Chce to chvilku zkoušet a číst.
Tak pánové, jedná se o typ 3D LED TV 42LA690S a prodali mi k ní dálkový ovladač magic. V návodu jsou sice vyobrazeny klasické DO, ale jen pro typy LN57, LA62 a LA64. O nějakém červeném tlačítko ani zmínka. A teď Babo raď
šípkou do pravého horního rohu obrazovky,tam kliknout na symbol DO, dole v levém rohu se vám zobrazí panel a tam to tlačítko už najdete. tak to je u mé LG
Když kliknu do pravého rohu obrazovky, tak se mi zobrazí v oválném rámečku "Informace" a když na to kliknu tak se mi zobrazí informace o právě sledovaném kanálu. Žádné virtuální DO se nezobrazuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.