Nejste přihlášen/a.
Mám týden starý telefon samsung a3 2017 a za tu dobu jsem již musel provést jednou obnovu továrních dat. Po dvou dnech byl telefon bez volné paměti a nyní po týdnu je situace téměř totožná. Telefon je s 16 GB místa, z toho 6 GB zabírá systém a 10 GB je volné místo pro uživatele. I když jsem naistaloval aplikace v celkové velikosti 635 MB, v telefonu zbývá 3,9 GB volného místa. Jak říkám, telefon je týden starý. Předtím jsem pracoval 5 let na windows phone a nikdy jsem s místem problém neměl. Děkuji
Takhle nic nezjistíš. Zkus přes Správu souborů zjistit, co vlastně ti tu vnitřní paměť zabírá. Jedině pak se s tím dá něco dělat. Bez konkretních informací bohužel...
Správa souborů ukazuje pár MB, což je nějaký nesmysl. Když se tam koukneš přes PC (asi budeš potřebovat nějaký "samsungový" program pro komunikaci), mohlo by to ukázat víc. Nebo pak ještě počkat, jestli se tu najde nějaký "androidí" odborník, který bude vědět víc.
Další možností je zkusit nějaké specializované fórum, třeba Fórum MobilMania.cz.
@mot: Prosím, podívej se dobře hned na první obrázek v dotazu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.