Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo z vás nějaké zkušenosti, osobní nebo vašich přátel s telefonem Prestigio MUZE B1. nechci už dotykáč, a tenhle tlačítkový jsem měl v ruce. Líbila se mi klávesnice i displej. Umí to to základní, co od mobilu očekávám. Ale nekoupil jsem ho. Zatím. Nějaké recenze nemáte? Něco hodně málo jsem našel na internetu, ale nikde jsem nenašel nějaké zkušenosti uživatelů z provozu tohodle telefonu. Tak to zkouším tady. Díky za přečtení a případnou zkušenost.
Tak jsem ho nakonec koupil. A vzhledem k tomu, že jsem na něj nikde nenašel skoro žádné recenze, budu sem, pro případné zájemDce "o hazard", , dávat občas nějaké zkušenosti.
"Značka" Prestigio je jeden z největších odpadů na našem trhu. Jsou to levné, nedobře zpracované a nedobře fungující cajky, které prodávají v tescu mezi rohlíkama. Počítejte s tím, že tyhle "feature phones", jak jim říkají, nejdou opravovat, prasklý disple = popelnice, bývá přímo připájen k desce. Mívají jeden reproduktor pro vše, dokonce dělá vibrační vyzvánění, jaká to bude asi kvalita zvuku při hovoru...
Dnes první zkušenosti cca po dvou dnech od koupě. Lehký, slabý, velice hezký dobře čitelný displej, To jsou výhody. Zatimní nevýhody jsou dvě: dost tichá reprodukce do sluchátka, a co hlavně, umí jen jedno vyzvánění, a nelze ho nijak doplnit, vyměnit. Tahle volba tam není. Zvuky pro budík, jsou volitelné ze souborů uložených na SD kartě. Umí to i 32G kartu. Takže tak, no.
Je to šmejd. Souhlas. Momentálně sháním mikrofon. Prostě přestal fungovat. Co mě štve, že jinak ho za tak nepodařený nevidím. Největší předností je výdrž baterie. pohotovostní výdrž 14-20 dní umí málokterý telefon. Ale ta kvalita, ale ta kvalita...
Já můžu napsat pouze jedno, je to fakt šmejd mobil, nefunguje připojení k PC pomocí kabelu, a nejde ani přes bluetooth, jejikož do něho nenainstaluju žádný podpůrný program. Jinak, má žena je s ním spokojená, ona totiž pouze volá a přijímá hovory a SMSesky! Pro sebe bych ho nikdy nekoupil a ani bych ho od nikoho nevzal ani zadarmo! Je to fakt šmejd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.