Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Prestigio MUZE B1

Od: nikdo* odpovědí: 3 změna:

Nemáte někdo z vás nějaké zkušenosti, osobní nebo vašich přátel s telefonem Prestigio MUZE B1. nechci už dotykáč, a tenhle tlačítkový jsem měl v ruce. Líbila se mi klávesnice i displej. Umí to to základní, co od mobilu očekávám. Ale nekoupil jsem ho. Zatím. Nějaké recenze nemáte? Něco hodně málo jsem našel na internetu, ale nikde jsem nenašel nějaké zkušenosti uživatelů z provozu tohodle telefonu. Tak to zkouším tady. Díky za přečtení a případnou zkušenost.

doplněno 23.10.17 17:52:

Tak jsem ho nakonec koupil. A vzhledem k tomu, že jsem na něj nikde nenašel skoro žádné recenze, budu sem, pro případné zájemDce "o hazard", :) , dávat občas nějaké zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwew
hodnocení

2x

"Značka" Prestigio je jeden z největších odpadů na našem trhu. Jsou to levné, nedobře zpracované a nedobře fungující cajky, které prodávají v tescu mezi rohlíkama. Počítejte s tím, že tyhle "feature phones", jak jim říkají, nejdou opravovat, prasklý disple = popelnice, bývá přímo připájen k desce. Mívají jeden reproduktor pro vše, dokonce dělá vibrační vyzvánění, jaká to bude asi kvalita zvuku při hovoru...

nikdo*
hodnocení

Dnes první zkušenosti cca po dvou dnech od koupě. Lehký, slabý, velice hezký dobře čitelný displej, To jsou výhody. Zatimní nevýhody jsou dvě: dost tichá reprodukce do sluchátka, a co hlavně, umí jen jedno vyzvánění, a nelze ho nijak doplnit, vyměnit. Tahle volba tam není. Zvuky pro budík, jsou volitelné ze souborů uložených na SD kartě. Umí to i 32G kartu. Takže tak, no.

doplněno 12.01.19 19:44:

Je to šmejd. Souhlas. Momentálně sháním mikrofon. Prostě přestal fungovat. Co mě štve, že jinak ho za tak nepodařený nevidím. Největší předností je výdrž baterie. pohotovostní výdrž 14-20 dní umí málokterý telefon. Ale ta kvalita, ale ta kvalita...

om

Já můžu napsat pouze jedno, je to fakt šmejd mobil, nefunguje připojení k PC pomocí kabelu, a nejde ani přes bluetooth, jejikož do něho nenainstaluju žádný podpůrný program. Jinak, má žena je s ním spokojená, ona totiž pouze volá a přijímá hovory a SMSesky! Pro sebe bych ho nikdy nekoupil a ani bych ho od nikoho nevzal ani zadarmo! Je to fakt šmejd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]