Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia a zesilovače

Od: pepiik odpovědí: 8 změna:
Zdravím ,mám golf 6 rok 2010 ,mám tam origo rádio a potřebují připojit z rádia zvuk na zesik,ale byl jsem zvyklej na cinch vs cinch ,ale v tom origu rádiu není výstup na cinch ,dá se to jinak propojit ,je tam třeba jiný výstup? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Tak to musíš vědět ty, jaké v tom rádiu máš výstupy. Pokud tam máš třeba sluchátkový výstup jack, dá se do zesíku použít. Taky nevím jaké vstupy v tom zesíku máš. Je možno použít jakékoliv propojovací kabely, třeba jack - jack nebo jack - cinch i jiné. Nejlíp, když se zeptáš v příslušné prodejně s PC nebo elektronikou.

peppik

Já jsem to radio ještě nevyndal ,tak proto se ptám ,ale vím že cinch tam neni ,jack jack do zesiku to jsem ještě neviděl,zesik mám na cinche a na high level vystup ,ale jestli má radio i high level vystup nevím,ptoro se ptám jsetli s tím origo radiem z golf 6 má nekdo zkušenost,na iso to neumím připojit

Nerad bych se spletl a poradil blbě, ale High level výstup jsou mj. všechny výstupy pro reproduktory.

Je to jak píše Satam, do High level vstupu zapojíš to, co ti jde do reproduktorů. Asi bude potřeba doladit citlivost, aby ti to hrálo s odpovídající hlasitostí.
kepler*

No tak to rádio budeš muset vyndat, není to žádná hrůza. Jack - jack je úplně běžný, mám tak připojený i PC. Co je to origo radio z golf 6 a jaké má výstupy má, nemůžu tušit.

Ještě jsem na autorádiu neviděl Jack jako výstup.
peppik

to já právě taky ne ,dám tam high/low převodník a je to ,už jsme to vyřešil díky

peppik

hodim za radio high/low převodník na cinche a pujde to,diky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]