Nejste přihlášen/a.
Tak to musíš vědět ty, jaké v tom rádiu máš výstupy. Pokud tam máš třeba sluchátkový výstup jack, dá se do zesíku použít. Taky nevím jaké vstupy v tom zesíku máš. Je možno použít jakékoliv propojovací kabely, třeba jack - jack nebo jack - cinch i jiné. Nejlíp, když se zeptáš v příslušné prodejně s PC nebo elektronikou.
Já jsem to radio ještě nevyndal ,tak proto se ptám ,ale vím že cinch tam neni ,jack jack do zesiku to jsem ještě neviděl,zesik mám na cinche a na high level vystup ,ale jestli má radio i high level vystup nevím,ptoro se ptám jsetli s tím origo radiem z golf 6 má nekdo zkušenost,na iso to neumím připojit
Nerad bych se spletl a poradil blbě, ale High level výstup jsou mj. všechny výstupy pro reproduktory.
No tak to rádio budeš muset vyndat, není to žádná hrůza. Jack - jack je úplně běžný, mám tak připojený i PC. Co je to origo radio z golf 6 a jaké má výstupy má, nemůžu tušit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.