Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,koupil jsem přes bazar telefon ,s ko display,objednal jsem si nový display a když jsem zamontoval a pustil ,puvodní majitel tam nechal svuj google učet a nemužu se nikam dostat ,psal jsem mu a nereaguje ,vím že to jde obejít ale ,mě to nenabídne google klavaesnici ,takže to nedokažu jinej zpusob existuje ale neumím to ,nevíte kde to dělaj nebe jiný způsob,jsem si zase něco koupil přes bazoš no si nedám pokoj a nedám--Samsung a3 2016
Ano, správně tušíte, že nejde o poruchu, ale o ochranu a patráte po jejím "obejití". Nicméně žádný pokoutný způsob nemusí existovat, Samsungy ve vztahu k frp nezmám, ale dostupnost "smazání" frp se různí. Třeba Prestigio a některá Lenova jsou na pohodu, ale Nokii můžete rovnou položit na koleje. Hodně štěstí a málo potíží se zákonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.