Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zařízení pro nedoslýchavost

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, trpím cca od 17let mírnou nedoslýchavostí. Když na mě mluví jeden člověk a mluví zřetelně, je to ok, ovšem pokud je někde trošku hluk nebo mluví cíce lidí, už mám problémy rozumět. Chci se zeptat, zda existuje nějaké zařízení, které by zvuk zesilovalo a korigovalo. Nechci taková ta viditelná naslouchátka za ucho, chci něco diskrétního přímo do ucha, aby to nebylo vidět. Děkuji za postřehy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nechat si udělat naslouchátko na míru, a to doslova. Nejen skořepinu ale i frekvenční propust tak, že se napevno vyřadí korekce které ti vadí. Dobře to znají muzikanti a zpěváci, kteří také potřebují diskrétní a zároveň kvalitní. Určitě doporučuji se vyhnout levným výrobkům, raději si vyřídit příspěvek od pojišťovny! Největší trik je totiž ve spotřebě. Levné nemají výběrové součástky a jejich spotřeba je i desetinásobná! Baterie buď vydrží 5 hodin nebo 2-3 dny.

widex.cz/...

rqwww
hodnocení

2x

Je toho mrtě. Sice to je i v uchu "vidět" (při pohledu kolmo do zvukovodu), takže nedojde k úplnému utajení, ale zařízaní na sebe nebude nijak poutat pozornost. Zajděte si rozhodně k doktorům a ti Vám buťto něco doporučí, nebo Vám doporučí specializivané oddělení, kde si určetě budou vědět rady. Naslochadla se dají dnes i modifikovat přímo na míru uživateli, aby korigivala jeho nedostatky.

hodnocení

Děkuji Vám pánové za rady. Jako kluk jsem chodil na ušní cca 2 roky, kde mi nasadili sluchátka a pouštěli zvuky a já ovladačem klapal, pokud jsem něco slyšel. Pak z toho vždy udělali nějakou křivku, kde Dr. zjistila, které tóny slyším a které již ne. Bral jsem na to nějaké prášky (Agapurin), který měl jakoby obnovovat krevní řečiště někde u zvukovodu nebo co. Ale nikdy mi nenabídla tuhle možnost. Takže se asi vypravím na ušní (jinam).

hodnocení

0x

Já bych si to doma, nanečisto, vyzkoušel sám. Jsou programy, kde vypadne přesný grafický průběh (hledej hearing test) a ten pak probrat s DOKTOREM.

Tohle je jen tak, na hraní, přesto slušný výsledek:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]