Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, trpím cca od 17let mírnou nedoslýchavostí. Když na mě mluví jeden člověk a mluví zřetelně, je to ok, ovšem pokud je někde trošku hluk nebo mluví cíce lidí, už mám problémy rozumět. Chci se zeptat, zda existuje nějaké zařízení, které by zvuk zesilovalo a korigovalo. Nechci taková ta viditelná naslouchátka za ucho, chci něco diskrétního přímo do ucha, aby to nebylo vidět. Děkuji za postřehy.
Nechat si udělat naslouchátko na míru, a to doslova. Nejen skořepinu ale i frekvenční propust tak, že se napevno vyřadí korekce které ti vadí. Dobře to znají muzikanti a zpěváci, kteří také potřebují diskrétní a zároveň kvalitní. Určitě doporučuji se vyhnout levným výrobkům, raději si vyřídit příspěvek od pojišťovny! Největší trik je totiž ve spotřebě. Levné nemají výběrové součástky a jejich spotřeba je i desetinásobná! Baterie buď vydrží 5 hodin nebo 2-3 dny.
Je toho mrtě. Sice to je i v uchu "vidět" (při pohledu kolmo do zvukovodu), takže nedojde k úplnému utajení, ale zařízaní na sebe nebude nijak poutat pozornost. Zajděte si rozhodně k doktorům a ti Vám buťto něco doporučí, nebo Vám doporučí specializivané oddělení, kde si určetě budou vědět rady. Naslochadla se dají dnes i modifikovat přímo na míru uživateli, aby korigivala jeho nedostatky.
Děkuji Vám pánové za rady. Jako kluk jsem chodil na ušní cca 2 roky, kde mi nasadili sluchátka a pouštěli zvuky a já ovladačem klapal, pokud jsem něco slyšel. Pak z toho vždy udělali nějakou křivku, kde Dr. zjistila, které tóny slyším a které již ne. Bral jsem na to nějaké prášky (Agapurin), který měl jakoby obnovovat krevní řečiště někde u zvukovodu nebo co. Ale nikdy mi nenabídla tuhle možnost. Takže se asi vypravím na ušní (jinam).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.