Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
A.) mám připojený objekt, ze sloupu vede 400V do elektroměrové skříně, kde je hl. jistič před elektroměrem 3F 25A a poté do rozvaděče kde je hlavní jistič 32A (C), je to správně? Proč je tam celkem vysoký 32A a ještě k tomu C?
B.) Chtěl bych objekt jednou za půl roku na 5 hodin napájet z agregátu, který má jištění 3F10A (B), výkon 6kW.
Příkon objektu je cca 3-4kW. Jaký kabel mohu použít? (5x2,5 stačí?) když je v hl. rpzvaděči hlavní jistič 32A (C)?
Děkuji za vysvětlení
Co je to paketový přepínač?
Třeba tady cz.traconelectric.com/...
Vysvětlil by mi někdo jak se ten přepínač zapojuje? Nerozumím pořádně tabulce, díky.
odchod z přepínače je na svokách L1´= 1a3 propojených, L2=5a7, L3=9a11
vstup sítě pak je na 2, 6 , 10
vstup z agregátu je na 4 , 8, 12
Aha, díky za vysvětlení.
Můžu ještě? Jistič chrání obvod před nabo za jističem?
A ještě vysvětlení této tabulky: cz.traconelectric.com/...
Děkuji moc
chráič před jističem z pohledu dodávky elektřiny teda chránič-jističe-spotřebiče...na jeden chránič může být i více jističů než jeden...tu tabulku nevím...jde o to k čemu patří...
dnes mne ještě napadlo, že by 3 pólová přepínač nemusel stačit, asi by bylo dobré odpojovat a připojovat vodič N. Takže bych zvolil 4 pakety na přepínači pto 3F+N
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.