Nejste přihlášen/a.
Protože mi po čtyřech letech začíná zlobit stávající klasický mobil (Samsung) a podobný už není v nabídce, musím bohužel uvažovat o "chytrém". Požadavky: dobrý foťák, hodně dobrý zvuk-hudba přehrávaná sluchátky, občas YT, čitelný displej na slunci. Nezáleží na výrobci, tenkosti, vzhledu, společenském renomé ap. Spíše menší, žádný obr. Nepotřebuju žádný výkon, hry neznám, pouze telefonování a sms, výdrž baterie je ale taky důležitý parametr. Měl by chvíly fungovat, možná přežít i záruku). Zkrátka obyčejný mobil, ale s těmito parametry. A za pár drobných
) Jelikož tohle jde mimo mne prosím znalce o pomoc díky
Z vlastní zkušenosti - Lenovo K6 Power. Pořídil jsem si ho před pár měsíci ve variantě gold v konfiguraci 2GB RAM/16GB ROM a a jsem z něho nadšený. Za málo peněz hodně "mobilování"
Je to lowend Čína. Jednoduchý plasťák, plný kompromisů, který má ale za ty peníze celkem slušné parametry. Jak je to s reálným výkonem hledejte v testech na netu. Přikládám třeba tento test, který mi připadne celkem objektivní: testado.cz/...
Jestli se umíte chovat k telefonu opatrně, tak bych se toho nebál. Podle prvních pár diskuzí, které jsem rozkliknul z vyhledávání na google, se jedná o celkem slušný telefon, který neoslní, ale svoji práci udělá. Musí se s ním ale zacházet jako se sklem, jinak pápá, nic moc nevydrží. Pokud se dožije dvou let bez většího servisního zásahu, považujte se potencionálního výherce jackpotu v Sazce a okamžitě jděte sázet
A má jack TRRS, což třeba mně přijde jako nevýhoda. Ale někomu jinému zase naopak. Jen bacha při výběru sluchátek
To je co píšu, samé komromisy. Ale se stoupající cenou se to nelepší. Navíc ze zásady nechci dát za digitální krám, který považuju zbytnou blbost hodně peněz. Mohl bych, ale nechci..Výkon-na přehrání YT a audia to snad stačí, ne? K věcem se chovám opatrně, ten Samsung, co začíná zlobit je za mobilní dobu můj čtvrtý telefon.
My se doma propracovali k mobilu od výrobce z Číny xiaomi
Poměr cena-výkon akorát. Měla jsem léta jinou značku. Tohle je klasika chytrý dotykáč (Xiaomi Redmi 5 Plus). Všechny dotykáče mají méně výdržnou baterii oproti klasický starým tlačítkovým mobilům. Na těch tlačítkových je pro mě málo schůdné hledat si dopravní spojení a řešit fotky. Xiaomi funguje ok a nestál zas tolik. Za mne spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.