Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostane se někdo na můj účet?

Od: lucie1* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ráda bych se zeptala na něco ohledně facebooku a počítače. Na počítači jsem měla zapnutý facebook a poté jsem jen odkřížkovala stránku ale neodhlásila jsem se. Dále jsem se z účtu na počítači odhlásilla. Můj dotaz zní: může se někdo jiný a přes jiný účet na ale na stajném počítači dostat na můj facebook? Budu moc ráda za všechny odpovědi děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No jit by to nemělo. Kazdy uzivatel ma svoje nastavení, ale pro dobro na dusi bych se spis z toho fb odhlásil... ono když už mate energii kliknout na křížek v prohlížeči neměl by byt problem se i odhlásit...
doplněno 13.10.17 19:54: Jenom bych jeste doplnil, ze jestli Vas treba trápí ze by se na nej mohli dostat rodice a pod.. pokud maji administrátory neni problém na vasem ucte docastne vypnout heslo a přihlásit se "na vas" . Takze jednoznacne se z fb odhlasujte. A pokud chcete mit jo echt bezpečí používejte do přihlášení na fb virtuální klávesnici. Keylogy ma kde kdo v domacnosti :)

tarantulee*
hodnocení

0x

Když najedeš na facebooku do nastavení a tam odhlásíš účet z PC, ze kterého jses přihlásila, tak se tam nikdo bez hesla nedostane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]