Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nereaguje na mobil USB

Od: paixan* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, přes USB jsem připojila mobil k počítači,ale počítač na to nijak "nereaguje", totiž nevydává signál(zvuk), že se USB připojilo k pc jak to obyčejně bývá v USB fleškách(na fleškách to funguje ale na mobilu ne). Divné je také to že se mobil nabijí ale sam "nevidí" že je připojen k počítači. Dříve však na to reagoval (a na mobilu se objevila taková značka že "vidí" USB že je připojen k pc) a ještě mám dokonce 2 USB a zkoušela jsem oba několikrát. Nevítě v čem je problém?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jiný kabel jste zkoušela taky?

hodnocení

0x

Zřejmě máš jen nabíjecí kabel, tedy takový, který nemá zapojené datové vodiče.

hodnocení

0x

A není mobil nastaven na "pouze nabít"?

rqwoo
hodnocení

0x

Tipuju utržený konektor v telefonu.

hodnocení

0x

Dobrý den,nejlepší máte si nainstalovat total commander a do něj plugin MediaAudio2, zde odkaz, totalcmd.net/... , pak připojte mobil a můžete naplno kopírovat vše z compu do mobilu.V TC vyberte volbu místa v síti,označte svůj mobil a je to.V androidu si zkontrolujte,jestli máte v systémových souborech aplikaci MTPaplication.Také zkuste zapnout v androidu vývojářské možnosti,tam pak připojení USB.

hodnocení

0x

Nebo na youtube najděte návod na připojení na Váš typ mobilu,nebo ve správci zařízení dejte aktualizovat nebo vyhledat ovladače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]