Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Včera večer mi najednou přestaly hrát některé programy a nebyl žádný signál. trvalo to hodně dlouho a ani automatické ladění nic nenašlo. Jelikož vím, že s mojí anténou se nic stát nemohlo a navíc některé programy šly, tak jsem si myslela, že se asi něco stalo u nich s vysílačem. Bohužel nevím kam mám anténu natočenou. Dnes ráno jsem to zapnula a všechno bylo v pořádku a obě televize hrály. A před chvílí mi to zase vyskočilo. Ale teď už nejde vůbec žádný kanál. Nemáte někdo stejné potíže? Díky za odpovědi.
0x
Bez konkrétních údajů (adresa nebo alespoň lokalita bydliště, způsob příjmu - pozemní vysílač bez/se zesilovačem signálu) ti neumím poradit. Zkus doplnit.
doplněno 12.10.17 13:04:
@suzymon: A co nějaký ten anténní zesilovač? Nepoužíváš?
V Poděbradech nejspíš chytáš Cukrák, takže pokud není problém u tebe (zesilovač(, tak jedině zkusit na netu zjistit, zda tam nebyla nějaká výluka, údržba apod. Jinak ti poradit neumím.
doplněno 12.10.17 13:23:
@suzymon: To je jiný zesilovač. Mám na mysli anténní zesilovač signálu. Ale ty nemáš anténu připojenou do TV, ty máš "řetězec" video - TV. Kdybych u toho byl a viděl to v reálu, tak za 10 minut nemám co dělat, ale takhle na dálku, když ty jsi - omlouvám se - totální laik, tak je těžké se domluvit. Ale něco zkusím: Kde je druhý konec anténního kabelu, který vede do TV (silný černý kabel na prvním obrázku)?
Ahoj Satam a Kepler. Bydlím v Poděbradech a anténu mám asi na Prahu. Tak jestli toi třeba není nějaký výpadek. Je mi divné, že to ráno všechno normálně naskočilo a za půl hodiny šlus a zase bez signálu.
doplněno 12.10.17 13:04:
A zesillovač tady určitě mám na té druhé televizi. A ta jde ještě přes video a to bych také chtěla vyhodit, ale nevím kam bych zastrčila anténu a jestli by se to nemuselo celé přeštelovat, což asi nezvládnu. Já jsem jednou ten tlustý bílý kabel vytáhla a televize nešla. nebyl signál. První foto je kabel z videa do televize, druhé foto je video, třetí je co je to za televizi.
Tak ten vede do toho zesilovače a z druhé strany je do toho zastrčená anténa. Posílám foto. To tlusté bílé, to je anténa a to černé je to je v té televizi, na co ses ptal.
doplněno 12.10.17 13:41:
A ta malá černá krabička je zastrčená do proudu tím tenkým kabílkem, má zásuvku. Tak jsem myslela, že to je právě ten zesilovač.
doplněno 12.10.17 14:02:
A Ty si myslíš, že by to mělo vliv i na tu první televizi? Ta je napojená na stejnou anténu. A ty problémy začaly včera u obou televizí naráz, ale neprobíhaly stejně. U té první televize zmizela Prima a barandov a asi ještě tři programy, ostatní hrály normálně, ale u té druhé telky co jsem vyfotila, zmizelo úplně všechno. No, ale asi to nevyřešíme. Já někoho zavolám. Já jen myslela, jestli to není v tom vysílači. Jestli tam není výpadek, nebo tak něco. Ale díky za Tvůj čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.