Dobrý den,vybral jsem si několik TV přístrojů k propojení své "hloupé TV". Jelikož nechci do toho moc investovat a zároveň u nás ceny těchto přístrojů nejsou moc sympatické, preferuji nákup z Číny a to i s možnými riziky (clo, DPH, záruka, podpora...)Zároveň jsem vybíral i formu dodámí PostNL, je možné se vyhnout clu a DPH? Z Číny kupuju jen většinou věci do 20 USD, případně prodejce požádám, ať vepíše do deklarace nižší cenu a zatím to vždy prošlo, zde si už nejsem příliš jistý, že to vyjde takéMoje požadavky: 2GB paměť, Octa core, novější Android. Vybral jsem několik přístrojů a parametricky jsou podobné. Chci se tudíž zeptat, zda má někdo s nimi zkušenosti apod.Děkuji za předmětné reakce: aliexpress.com/...aliexpress.com/...aliexpress.com/... zde dodání přes DHL ?
je to taková loterie. Koupil jsem si TV Box za asi 80 USD a prošlo to bez cla a DPH. Počítal jsem s případnými poplatky, ale přišlo s razítkem "bez cla". Koupeno na gearbest... a také přes NLpost.
ohneta*
Tak je jasné že bez cla, když se clo platí až od 150 éček. Pro tazatele, klidně zvolte i čínskou poštu, není totiž rozhodující, jaká pošta to přepravuje, ale odkud se odesílá. Pohledejte prodejce, který posílá ze skladů v EU, jedině tak se vyhnete platbě DPH.
Nějakou dobu mám z Číny obdobný aliexpress.com/... se stejným procesorem S912 a celkem spokojenost. Přehrává FullHD filmy, ale při vysokém datovém toku (film od 10GB) někdy živější scény nezvládá a poklesne fps. Protože krabička nevypadá jako mobil ani tablet, tak jsem za Tv-box DPH zatím nikdy neplatil. Ale stejně bych ho pro jistotu objednal bez příslušenství (air-mouse, klávesnice a podobně) a to objednal zvlášť.
Nedavno mi posta stopla balik za 16eur, IP kameru zaslanou pres nemecko. Puvodni zemi byla ovšem čína, tak se tim zabývali. Je to o nahode. Ja vzdy pocitam s variantou horsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.