Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepší? Bylinky nebo Liquid?

Od: richto01* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jsem nekuřák, ale zaujalo mě vapování a už párkrat od známých jsem si potáhnul a chutnají mi příchutě.

Chtěl jsem se zeptat co je lepší méně škodlivější?

Vapování BYLIN nebo LIQUIDU( 0mg nikotinu)?

Hezký den

TOm

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, vapuji už nějakou tu dobu a onedávno jsem se začal dívat právě na vaporizéry na suché bylinky. Vapování bez nikotinu je dle mě celkem zbytečné, nic to nepřináší. Co jsem tak studoval, každá bylinka má nějaký účinek a opravdu to má pozitivní vliv na lidské tělo (přece jen je to příroda). Určitě je tedy vaporizace bylin lepší volbou. Tady se můžete podívat na co jednotlivé bylinky slouží kvalitnivaporizer.cz/... . Jinak vaporizér mi byl doporučen tento Flowermate Aura.

doplněno 08.10.17 18:47:

Odkaz opraven*

richto01*
hodnocení

Zdravím,

děkuji za odpověď

ještě se chci zeptat, když se vapujou byliny tak to se přeci spalujou rovnou přes spirálu ne? tak není to karcinogenní? právě proto se toho docela obáváím ... jinak bych to taky raději viděl na bylinky.

Hezký den

trevor*

Vaporizér na suché byliny pracuje absolutně jinak než e-cigareta. Ve vaporizéru jde právě o to že se bylinky nespalují, ale pouze zahřívají na určitou teplotu (každá bylinka má jinou teplotu) a tím pádem se z bylinek uvolňují účinné látky.

doplněno 08.10.17 19:16:

Ve vaporizéru je keramická kotelna do které se nasypou bylinky.

richto01*
hodnocení

Dobře to zní dobře...

jelikož jsem student ... tak si moc toho nemohu dovolit...

co myslíte tenhle? byl by taky dobrý pro začátek?

Co je lepší? Bylinky nebo Liquid?
trevor*

To bych radši našetřil a koupil něco pořádného. To co jste poslal má strašně malou baterku a celkově to vypadá pochybně. Ani na tom nejde regulovat teplota, což je při vaporizaci bylin velice důležité. Pomalu se blíži Vánoce, můžete poprosit rodiče o dárek. Opravdu doporučuji koupit něco lepšího ;) Aby jste nebyl zklamaný..

doplněno 08.10.17 20:11:

Za málo, hezký zbytek dne:)

richto01*
hodnocení

Dobře :) díky moc ! :)

stepansud
hodnocení

0x

Ty jo sám nevím upřímně co je zdravější ale řekl bych, že možná ty bylinky jelikož se to používá i v léčivech a tak. Sám jsem vapování taky propadl a baví mě to, ale většinou si tam dávám liquid. Mám takový kapesní vaporizér od vapour 2 který má docela sílu takže ty liquidy hodně cítím, ale takový heřmánek nebo i klasický tabák jsem si už taky dával a super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]