Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam taky dotaz
Chcem kupit autoradio s NAVI.. pan co ho predava tvrdi, ze raz rocne za nim mozem behnut a aon mi zadarmo vzdy aktualizuje mapy.. Chcem sa spytat ako sa to da? Viem o tom, ze tieto mapy sa daju stiahnut ako cely subor s tym, ze srrate sa vymazu a nove nahodia priklad na kartu SD..ale existuje aj nejaka aktualizacia? Ked som mal malu navigaciu a chcel som cez pc software aktualizovat, tak som si muel zaplatit 60€ a potom mi to islo..Len on ponuka rozne radia a na vsetky v NAVI ponuka kazdorocne aktualizacie..
Dakujem
mam sygic v mobile ide fajn, ale chce mkupit radio do auta nakolko mam vectru c a radio je original, tak by som musel robit prerabku z 2 din na 1 din radio..tak som sa rozhodol na 2 dinove a tie uz som vacsinou aj s navi a inymi funkciami..tak ma to napadlo sa spytat ze ako to vlastne je.. lebo mapy priklad co idu cisto cez gps ako aj sygic, tak nemam pristup k aktualizaciam map bez toho aby som si zakupil tu navigaciu.. a pochybujem ze pan zakupuje kazdy rok na kazde zariadenie aktualizaciu..podla mna je to tak, ze si vzdy stiahne novsu verziu, tak ako ide aj ten sygic pre android a len to nahodi na kartu.. neviem..ale dakujem myslel som ze tam bude nejaky figel ako sa to da..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.