Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vybírám si nový telefon. V recenci je v záporech, že mu chybí notifikační led dioda.
Co to je, potřebuju to?
Díky
díky, na telefonu mám něco podobného, ale ledka svítí jen při nabíjení nebo když je nabitý změní barvu.
Když nemá žádnou notifikační diodu poznám, že je telefon nabitý jinak než rozsvícením displeje? Na SMS to nepotřebuji.
Stejně zbytečné, jako tento názor. Pro někoho jsou to třeba rozhodující parametry. Já bych telefon bez notifikační diody třeba nechtěl, proč bych měl co chvíle probouzet telefon jen proto, abych zkontroloval zmeškanou událost? Proč kontrolovat jas displaye, když si to telefon umí řídit sám (ale je pravda, že ne vždy mám aut. jas zapnutý) no a čtečka otisků je tak zbytečná, že už telefon neodemykám jiným způsobem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.