Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je notifikační led dioda?

Od: novel odpovědí: 8 změna:

Ahoj,
vybírám si nový telefon. V recenci je v záporech, že mu chybí notifikační led dioda.

Co to je, potřebuju to?

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hylfe*
hodnocení

4x

Vyborna vec. Informuje o zmeskanych hovorech nebo sms nebo dalsich udalostech blikanim nebo svicenim a to vetsinou ruznejma barvama. Nemusis zapinat 100x denne mobil aby ses dozvedel jestli ti nekdo volal.

hodnocení

2x
Blikajici ledka vetsinou v okoli horniho reproduktoru , ktera blika v pripade zameskaneho hovoru , prijeti sms ci zpravy na messengeru.
novel
hodnocení

díky, na telefonu mám něco podobného, ale ledka svítí jen při nabíjení nebo když je nabitý změní barvu.

Když nemá žádnou notifikační diodu poznám, že je telefon nabitý jinak než rozsvícením displeje? Na SMS to nepotřebuji. :)

Nepoznas. Jen podle stavu baterie na liste.
Pokud mas mobil stejne furt v ruce a furt snim neco delas. Tak stejne ti je not. dioda na nic.

novel
hodnocení

díky za odpovědi. Kouknu po mobilu, který ji má.

vernon
hodnocení

0x
Zbytečná věc. Stejně jako automatický jas displeje podle osvětlení nebo čtečka prstů.
nox®

Stejně zbytečné, jako tento názor. Pro někoho jsou to třeba rozhodující parametry. Já bych telefon bez notifikační diody třeba nechtěl, proč bych měl co chvíle probouzet telefon jen proto, abych zkontroloval zmeškanou událost? Proč kontrolovat jas displaye, když si to telefon umí řídit sám (ale je pravda, že ne vždy mám aut. jas zapnutý) no a čtečka otisků je tak zbytečná, že už telefon neodemykám jiným způsobem...

ferry

Já telefon nezamykám, tak ho nepotřebuji odemykat. Čtečku má, ale nepoužívám ji. Ale ta ledka je šikovná vychytávka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]